Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι «ζουν χωριστές ζωές» στον γάμο, λέει ο ειδικός

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι λέγεται ότι κάνουν «χωριστές ζωές» στο γάμο τους, σύμφωνα με τη βασιλική βιογράφο Έμιλι Άντριους.

Η συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ενώ το ζευγάρι – που «υπερηφανεύεται για τoν δυνατό τους γάμο» – ήταν «συχνά χώρια» και «ζούσε χωριστές ζωές». Εξήγησε ότι φέρεται να οφείλεται στο γεγονός ότι «η Μέγκαν προτίμησε να κοιτάει μπροστά στην οικοδόμηση ενός νέου brand και ενός πολυτελούς lifestyle, ενώ ο Χάρι ήταν πιο «επικεντρωμένος στο παρελθόν».

Η Μέγκαν και ο Χάρι έχουν επικεντρωθεί στο να δημιουργήσουν ξεχωριστά brand, με τη Μέγκαν να θέλει «βγάλει εκατομμύρια» καθώς κάνει ένα «βήμα μακριά» από την κοινή τους επαγγελματική πορεία για να εργαστεί σε σόλο έργα. Η ενίσχυση των οικονομικών τους θα είναι πολύ ευπρόσδεκτη για το ζευγάρι του οποίου η συμφωνία αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων με το Spotify κατέρρευσε πρόσφατα.

Στο πρώτο της βήμα προς μια σόλο καριέρα, η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με το πρακτορείο ταλέντων του Χόλιγουντ William Morris Endeavour. Το κορυφαίο πρακτορείο έχει εκπροσωπήσει μεγάλα αστέρια, όπως ο Dwayne Johnson, η Adele και η τενίστρια Serena Williams.

Και ο Χάρι είναι επίσης απασχολημένος με τα δικά του έργα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι θα επιστρέψει στην Αφρική για ένα νέο ντοκιμαντέρ με το Netflix. Λέγεται ότι εκείνος θέλει να αναλάβει το έργο χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, στην επόμενη φάση της συμφωνίας τους με την παγκοσμίου φήμης υπηρεσία ροής, αξίας 98 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ