Ο πρίγκιπας Χάρι αρχίζει να ζηλεύει την Μέγκαν Μαρκλ λέει ειδική σχέσεων

Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να αισθάνεται «απειλή» και «ζήλια» από την διασημότητα και την επιτυχία της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, καθώς το ζευγάρι επιστρέφει στη ζωή του Hollywood.

Ο Δούκας του Σάσεξ εθεάθη να είναι «πανικοβλημένος», «μπερδεμένος« και «αμήχανος» στη φιλανθρωπική εκδήλωση του Κέβιν Κόστνερ το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ η σύζυγός του  ήταν «γεμάτη αυτοπεποίθηση» και «κυρίαρχη».

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει επιστρέψει στην ζωή που είχε συνηθίσει πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι, δηλαδή να είναι περιτριγυρισμένη από άλλους διάσημους, όπως η Oprah Winfrey, η Ellen DeGeneres και οι γονείς της Katy Perry.

Η «ζήλεια» του πρίγκιπα Χάρι επισημαίνεται από μία διάσημη ψυχαναλύτρια και ειδική σχέσεων, καθώς φήμες «στροβιλίζονται» γύρω από τη σύζυγό του. Η δημοτικότητα της Μέγκαν Μάρκλ και το ενδιαφέρον του κοινού για εκείνη έχουν εκτοξευθεί ξανά έπειτα από τις δημόσιες εμφανίσεις του ζεύγους στα Invictus Games και το φιλανθρωπικό πάρτι του Kevin Costner.

Μιλώντας στην «The Mirror», η Sally Baker από το Working On The Body αποκάλυψε ότι «είναι κατανοητό ότι ο Χάρι μπορεί να δυσκολεύεται καθώς η σύζυγός του Μέγκαν αποκτά μεγαλύτερη φήμη και επιρροή από αυτόν», αγγίζοντας την αντιστροφή των «παραδοσιακών» ρόλων των φύλων, που «θα μπορούσε να αμφισβητήσει την ταυτότητα και την αυτοεκτίμησή του».

Μέγκαν Μαρκλ invictus

«Μπορεί να αισθάνεται ανασφάλεια, ζήλια ή ακόμα και να απειλείται από την επιτυχία της. Ωστόσο, με αυτοστοχασμό και ωριμότητα, μπορεί να προσαρμοστεί στην μεταβαλλόμενη δυναμική με υγιή τρόπο» πρόσθεσε η Sally Baker.

Επίσης σημείωσε ότι το κλειδί είναι να «διαχωρίσει τον εγωισμό του από την εξίσωση και να αξιοποιήσει την αγάπη και τον θαυμασμό του για την ταλαντούχα σύζυγό του». Τόνισε δε ότι τα επιτεύγματα της Μέγκαν «δεν μειώνουν τα ταλέντα ή τις επιτυχίες του» προτού υπογραμμίσει ότι «υπάρχει χώρος για να λάμψουν και οι δύο».

«Το να εστιάζουν στην ευγνωμοσύνη για τη σχέση τους βοηθά να κρατούν τα πράγματα σε προοπτική. Ο Χάρι θα πρέπει να αποφεύγει να βλέπει την επιτυχία της Μέγκαν ως διαγωνισμό και αντ’ αυτού να βλέπει τον εαυτό του και την σύζυγό του ως μια ομάδα που υποστηρίζει ο ένας τον άλλον» συνέχισε η Sally Baker.

Και κατέληξε: «Η αύξηση της δημοτικότητας της Μέγκαν μπορεί να φέρει θετική προσοχή στις δικές του φιλοδοξίες. Η θεραπεία μπορεί να προσφέρει στον Χάρι έναν χώρο για να επεξεργαστεί τυχόν δύσκολα συναισθήματα ή ανασφάλειες που προκύπτουν. Μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστεί ορισμένες ριζωμένες πεποιθήσεις σχετικά με το φύλο, την δύναμη και την εικόνα του εαυτού μου. Η αποσαφήνιση των αδυναμιών, των φόβων και των υποθέσεων επιτρέπει την ανάπτυξη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ