Αποκάλυψη κροατικού περιοδικού: «Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φυγάδευσε χούλιγκαν των ΒΒΒ από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Αποκάλυψη «βόμβα» κάνει το κροατικό περιοδικό Nacional για την εμπλοκή της διοίκησης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην επίθεση των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια της οποίας δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής.

Νέα Φιλαδέλφεια – Δικηγόρος Κροατών στο enikos.gr: Θεωρώ πως οι συλληφθέντες γνωρίζουν τον δολοφόνο του Μιχάλη

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διοίκηση της Ντιναμό αποκρύπτει ότι την ημέρα των θλιβερών επεισοδίων στην Αθήνα, απέτρεψε την σύλληψη ενός νεαρού μέλους των Bad Blue Boys.

Το περιοδικό επικαλείται πηγές που βρίσκονται κοντά στην ηγεσία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που αναφέρουν ότι ο σύλλογος «κάθεται σε καρφιά» εδώ και ενάμιση μήνα υπό τον φόβο μήπως διαρρεύσουν πληροφορίες ότι στις 8 Αυγούστου, όταν το αεροπλάνο με όλη την ομάδα της Ντιναμό επέστρεφε από την Αθήνα, μετά την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ, στο αεροσκάφος υπήρχε ένας «άγνωστος επιβάτης».

Νέα Φιλαδέλφεια: Γιατί δεν βρίσκουν τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, 64 μέλη της αποστολής της Ντιναμό ταξίδεψαν στην Ελλάδα, αλλά από την Αθήνα επέστρεψαν 65 άτομα. Ο επιπλέον επιβάτης, ο 65ος, ήταν ένα από τα μέλη των Bad Blue Boys, οι οποίοι συμμετείχαν στα βίαια επεισόδια. Ύστερα από τις μαζικές συλλήψεις, το εν λόγω πρόσωπο φυγαδεύτηκε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της Ντιναμό, του δόθηκε ρουχισμός της ομάδας και μετά τον έβαλαν στην πτήση τσάρτερ, επιστρέφοντας στο Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με το κροατικό περιοδικό, ο 65ος επιβάτης ήταν ο Dino Kordic, γιος του Zeljko Kordic, ενός υπαλλήλου του συλλόγου και μέλους της αποστολής της Ντιναμό. Ο Zeljko φέρεται να τηλεφώνησε στον πρόεδρο της ομάδας, Vlatka Peras, στην Αθήνα, και έστειλε δύο άτομα να τον παραλάβουν από το σημείο όπου βρισκόταν. Ο Zeljko Kordic φέρεται να επιβεβαίωσε τα πάντα στην αστυνομία. Στην Ντιναμό φοβούνται πιθανές κυρώσεις για τον Vlatka Peras και τον Σύλλογο.

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα στοιχεία που «έκαψαν» τους 9 χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η σύλληψή τους στην Κροατία

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ