Κιμ Γιονγκ Ουν: Η στιγμή που μέλη της ασφάλειάς του απολύμαναν την καρέκλα του στη συνάντηση με τον Πούτιν – ΒΙΝΤΕΟ

Μέλη της ασφάλειας του Κιμ Γιονγκ Ουν καταγράφηκαν σε βίντεο να απολυμαίνουν την καρέκλα στην οποία κάθισε ο Βορειοκορεάτης ηγέτης, κατά την συνάντηση κορυφής που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Kommersant.

Πούτιν: Η πρόποση στον Κιμ Γιονγκ Ουν με κόκκινο κρασί – «Ένας παλιός φίλος αξίζει περισσότερο από δύο νέους»

Σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, διακρίνεται ένας άνδρας, μέλος της ασφάλειας της Βόρειας Κορέας, φορώντας λευκά γάντια να σκουπίζει προσεκτικά την μαύρη καρέκλα όπου θα καθόταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν και να ψεκάζει μία αδιευκρίνιστη ουσία. Η όλη διαδικασία διήρκεσε αρκετά λεπτά.

Ο Βορειοκορεάτης ψέκασε και σκούπισε το κάθισμα, τα μπράτσα και τα πόδια της καρέκλας ακόμα και την περιοχή γύρω από αυτή, ενώ σωματοφύλακας του Κρεμλίνου παρακολουθούσε, μάλλον σαστισμένος. Στη συνέχεια άλλος Βορειοκορεάτης φρουρός έδωσε κάποιου είδους διαταγής στον άνδρα που έκανε την απολύμανση. Παραμένει αδιευκρίνιστο τι αφορούσε αυτή η διαταγή.

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ταξιδεύει με ειδικό τρένο προς την Ρωσία – Θα συναντηθεί με τον Πούτιν

«Η καρέκλα αποδείχθηκε αντικείμενο μεγάλης ανησυχίας για την βορειοκορεατική πλευρά», έγραψε στην Kommersant ο Αντρέι Κολέσνικοφ, ο ανταποκριτής της εφημερίδας για θέματα που αφορούν το Κρεμλίνο.

Προφανώς, η ομάδα ασφαλείας του Κιμ -που απαρτίζεται από 100 πλέον άτομα- δεν ήταν ικανοποιημένη με την πρώτη καρέκλα και τότε η ρωσική πλευρά εμφάνισε μια δεύτερη, που ήταν ακριβώς ίδια, σύμφωνα με την Kommersant.

Συνάντηση Πούτιν- Κιμ Γιονγκ Ουν: «Χαίρομαι που σας βλέπω» – Η χειραψία 40 δευτερολέπτων στο κοσμοδρόμιο της Ρωσίας

«Τότε, Βορειοκορεάτης υπάλληλος σκούπισε την καρέκλα που προοριζόταν για τον Κιμ Γιονγκ Ουν για αρκετά λεπτά χωρίς διακοπή, φορώντας λευκά γάντια. Κρίνοντας από τη μυρωδιά, την απολύμανε», ανέφερε η Kommersant. «Εν τέλει, ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου για τους ίδιους, αλλά όχι για τον ηγέτη τους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ