Τραγωδία στο Μάτι: «Κρυφτείτε» – Βίντεο από τη στιγμή που ξέσπασαν οι συγγενείς των θυμάτων στο δικαστήριο

Οι στιγμές μεγάλης έντασης που επικράτησαν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, καταγράφηκαν σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Είναι η στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για τις ποινές των κατηγορούμενων στη δίκη για την τραγωδία στο Μάτι.

Δίκη για τη φωτιά στο Μάτι: «Βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα και αναλαμβάνω την ευθύνη» λέει ο άνδρας που πέταξε την καρέκλα

Υπενθυμίζεται ότι οι ποινές που επιβλήθηκαν μετατράπηκαν προς 10 ευρώ ημερησίως, κάτι που προκάλεσε την οργή και την αγανάκτηση των συγγενών των θυμάτων. Κάποιοι αποδοκίμαζαν, άλλοι φώναζαν εξαγριωμένοι, σχεδόν όλοι έκλαιγαν. «Κρυφτείτε» ακούγεται να λέει μία γυναίκα, στο βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, φώναζαν «να κάνουμε κανέναν έρανο… Ντροπή» φώναζαν και έλεγαν: «Κοιτάξτε μας στα μάτια… Τι θα πείτε στα παιδιά σας». Κάποιοι από το ακροατήριο κινήθηκαν προς την έδρα και τους κατηγορουμένους, πετώντας ακόμη και καρέκλες.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς καθένας από τους καταδικασθέντες καλείται να καταβάλλει περίπου 40.000 ευρώ. Βέβαια το ποσό αυτό δεν πληρώνεται τώρα. Οι καταδικασθέντες έχουν δικαίωμα έφεσης.

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα των συγγενών των θυμάτων:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ