Αθήνα: Συνελήφθη 27χρονος που παρέλαβε ταχυδρομικό δέμα με σχεδόν 2 κιλά κάνναβης – Τι άλλο βρήκαν οι Αρχές στην έρευνα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 27χρονου στην Αθήνα, ο οποίος παρέλαβε ταχυδρομικό δέμα που περιείχε σχεδόν 2 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.
  • Το ύποπτο δέμα, προερχόμενο από το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι περιείχε περίπου 1,94 κιλά κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk).
  • Σε έρευνα στην κατοικία του, οι Αρχές εντόπισαν και κατέσχεσαν επιπλέον μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, όπως πάνω από 3,5 κιλά κάνναβης, 2 κιλά κατεργασμένης κάνναβης, κοκαΐνη, MDMA, και παραισθησιογόνα μανιτάρια, μαζί με εξοπλισμό.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Στη σύλληψη ενός 27χρονου προχώρησε η αστυνομία την Τετάρτη 15 Απριλίου στην Αθήνα, καθώς φέρεται να επιχείρησε να εισαγάγει, μέσω ταχυδρομικού δέματος, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk) από το εξωτερικό. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί εντόπισαν το ύποπτο δέμα, το οποίο προερχόταν από το εξωτερικό, και διαπίστωσαν ότι περιείχε περίπου 1,94 κιλά ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk). Στη συνέχεια, οι Αρχές προχώρησαν σε ελεγχόμενη παράδοση, με στόχο τον εντοπισμό του παραλήπτη.

Κατά την επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο τη στιγμή που παρέλαβε το δέμα. Ακολούθως, οι Αρχές πραγματοποίησαν σωματική έρευνα και έρευνα στην κατοικία του, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν επιπλέον ποσότητες ναρκωτικών και σχετικό εξοπλισμό.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν:

  • συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας (skunk) συνολικού μικτού βάρους 3 κιλών και 553 γραμμαρίων,
  • συσκευασία με παραισθησιογόνα μανιτάρια μικτού βάρους 74 γραμμαρίων,
  • συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη μικτού βάρους 2 κιλών και 4 γραμμαρίων,
  • 135 γραμμάρια MDMA,
  • 90 γραμμάρια κοκαΐνης,
  • 13 γραμμάρια ροζ κοκαΐνης,
  • 1 κιλό βούτυρο κάνναβης,
  • 4 ζυγαριές ακριβείας,
  • 6 φωτοβολίδες,
  • 2 καπνογόνα,
  • το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ,
  • πλαστικοποιητή και
  • κινητό τηλέφωνο.

Κάνναβη, Σύλληψη, Αθήνα

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google