Κολωνός: Αναβλήθηκε η δίκη για τον βιασμό και τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Αναβλήθηκε για τις 16 Νοεμβρίου 2026 η δίκη σε δεύτερο βαθμό, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, για τον βιασμό και τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης από τον Κολωνό.
  • Η αναβολή δόθηκε λόγω κωλύματος κάποιων εκ των συνηγόρων υπεράσπισης κατηγορουμένων. Παρούσα στην δικαστική αίθουσα ήταν η μητέρα του θύματος, η οποία κάθισε ξανά στο εδώλιο.
  • Κατηγορούμενοι είναι επίσης ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» και ακόμη 11 άτομα, ενώ το βασικό πρόσωπο της υπόθεσης, ο ιδιοκτήτης mini market, ζήτησε να μη μεταχθεί από τις φυλακές.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Αναβλήθηκε για τις 16 Νοεμβρίου 2026 η δίκη σε δεύτερο βαθμό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, για τον βιασμό και τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Η αναβολή δόθηκε λόγω κωλύματος κάποιων εκ των συνηγόρων υπεράσπισης κατηγορουμένων.

Της Άννας Κανδύλη

Παρούσα στη δικαστική αίθουσα ήταν σήμερα η μητέρα του θύματος που κάθισε ξανά στο εδώλιο μετά την έφεση που άσκησε η εισαγγελέας κατά της πρωτόδικης απόφασης βάσει της οποίας απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες που της αποδίδονταν.

Κατηγορούμενοι είναι επίσης ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» και ακόμη 11 άτομα ενώ το βασικό πρόσωπο της υπόθεσης, ο ιδιοκτήτης mini market στο Κολωνό, ζήτησε να μη μεταχθεί από τις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται, και εκπροσωπήθηκε από τη συνήγορο του.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.