Θήβα: Άγρια συμπλοκή με έναν 27χρονο νεκρό στον Ελεώνα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Τραγωδία στον Ελεώνα Θηβών: Ένας 27χρονος έπεσε νεκρός από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, μετά από συμπλοκή.
  • Στη συμπλοκή ενεπλάκησαν δύο Πακιστανοί, με έναν 30χρονο να τραυματίζεται και να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Θηβών χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.
  • Συνελήφθη ένας 30χρονος φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος, ενώ η αστυνομία αναζητεί το όπλο. Τα αίτια του φονικού δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Συμπλοκή που κατέληξε σε τραγωδία το βράδυ της Τρίτης (24/2) στον Ελεώνα Θηβών, με έναν 27χρονο να πέφτει νεκρός από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, lamiareport.gr, στο χώρο όπου έγινε το έγκλημα, διέμεναν δύο Πακιστανοί οι οποίοι διαπληκτίστηκαν για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία. Πάνω στον καβγά, βγήκαν μαχαίρια, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 27χρονος και ένας 30χρονος να τραυματιστεί. Μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Θηβών, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θηβών που ανέλαβε την υπόθεση, έπειτα από αναζητήσεις συνελήφθη ένας 30χρονος φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος. Από την αστυνομία αναζητείται και το όπλο του εγκλήματος, ενώ τα αίτια του φονικού δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google