Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στην Κηφισιά – Το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας φέρεται να είχε η γυναίκα που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το θύμα είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση και το 2011, όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Η γυναίκα που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη μέσα στο αυτοκίνητό της στο γκαράζ της πολυκατοικίας ήταν 33 ετών και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία δέχθηκε αρκετές σφαίρες, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK