Άργος: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 17χρονη μετά την επίθεση σκύλων –  Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου 

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Η 17χρονη μαθήτρια που δέχτηκε επίθεση από 4 αδέσποτα σκυλιά στο Άργος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τραύματα στο τριχωτό του κεφαλιού.
  • Διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αργολίδας και οι γιατροί διαπίστωσαν πολλαπλά δήγματα.
  • Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, η ασθενής εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο και νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική της Οργανικής Μονάδας Έδρας Άργους.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Εκτός κινδύνου, με τραύματα στο τριχωτό του κεφαλιού, νοσηλεύεται η 17χρονη μαθήτρια που δέχτηκε επίθεση από 4 αδέσποτα σκυλιά, στο Άργος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Αργολίδας, σήμερα στις 08:20 π.μ. διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ασθενής 17 ετών συνοδευόμενη από τους οικείους της.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε πολλαπλά δήγματα από σκύλο. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της στο τριχωτό της κεφαλής, η ασθενής εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο για χειρουργική αποκατάσταση των τραυμάτων.

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Χειρουργική Κλινική της Οργανικής Μονάδας Έδρας Άργους.

 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google