Αγριογούρουνα έκαναν την εμφάνισή τους στα Διαβατά – Επενέβη το Δασαρχείο

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Αγριογούρουνα εμφανίστηκαν νωρίς το απόγευμα στα Διαβατά, κινητοποιώντας την Πολιτική Προστασία του Δήμου Δέλτα.
  • Το Αστυνομικό Τμήμα Σίνδου εντόπισε τα ζώα κοντά στην παλαιά Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, ενώ στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το Δασαρχείο για τη διαχείριση της κατάστασης.
  • Ο Δήμος Δέλτα καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με την Αστυνομία ή την Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας σε περίπτωση επανεμφάνισης, λαμβάνοντας μέτρα ατομικής προστασίας.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Αγριογούρουνα έκαναν την εμφάνισή τους νωρίς το απόγευμα σήμερα στα Διαβατά, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η Πολιτική Προστασία του Δήμου Δέλτα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Βερβίτης σε συνεργασία με τη Δήμαρχο Γερακίνα Μπισμπινά ήρθαν σε επικοινωνία με το Αστυνομικό Τμήμα της Σίνδου με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να εντοπίσουν τα αγριογούρουνα σε σημείο των Διαβατών κοντά στην παλαιά Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κιλκίς.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το Δασαρχείο, το οποίο και απέστειλε όχημα και προσωπικό για να χειριστεί την συγκεκριμένη κατάσταση και να μην κινδυνεύσει κανένας πολίτης.

Επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση πως σε κάθε περίπτωση αν επαναληφθεί αντίστοιχο φαινόμενο, οι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνούν με την Αστυνομία ή με την Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας και να λαμβάνουν μέτρα ατομικής προστασίας έως οι αρμόδιες υπηρεσίες επιληφθούν του θέματος.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.