Βουλή: Εκλέχθηκαν οι κοσμήτορες και οι γραμματείς – Τα ονόματα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Εκλέχθηκαν από την Ολομέλεια οι κοσμήτορες και γραμματείς της Βουλής για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.
  • Κοσμήτορες αναδείχθηκαν οι Βασίλης-Νικόλαος και Ξενοφών Μπαραλιάκος από τη ΝΔ, καθώς και η Αικατερίνη Καζάνη από το ΠΑΣΟΚ.
  • Στις θέσεις των γραμματέων εκλέχθηκαν οι Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, Μαρία – Νεφέλη Χατζηϊωαννίδου, Γιώργος Βρεττάκος, Σπυρίδων Κουλκουδίνας (ΝΔ), Μανώλης Χριστοδουλάκης (ΠΑΣΟΚ) και Μιλτιάδης Ζαμπάρας (ΣΥΡΙΖΑ).

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Εκλέχθηκαν από την Ολομέλεια, οι κοσμήτορες και γραμματείς της Βουλής, της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.  Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Κοσμήτορες εκλέχθηκαν:

Ο Βασίλης-Νικόλαος και ο Ξενοφών Μπαραλιάκος από τη ΝΔ με 223 ψήφους υπέρ και 17 «παρών» και η Αικατερίνη Καζάνη από το ΠΑΣΟΚ με 222 ψήφους υπέρ και 17 «παρών».

Γραμματείς:

Οι Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, Μαρία – Νεφέλη Χατζηϊωαννίδου, Γιώργος Βρεττάκος και Σπυρίδων Κουλκουδίνας, από τη ΝΔ, με 223 ψήφους υπέρ και 17 «παρών» και Μανώλης Χριστοδουλάκης (ΠΑΣΟΚ) και Μιλτιάδης Ζαμπάρας (ΣΥΡΙΖΑ) με 222 ψήφους υπέρ και 17 «παρών».

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google