Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Το ζευγάρι φεύγει από το Μοντεσίτο και αναζητά νέα στέγη

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακομίζουν από το Μοντεσίτο.

Σύμφωνα με την Santa Barbara News-Press, το ζευγάρι αναζητεί σπίτι καθώς το δικό τους λέγεται πως δεν τους εξυπηρετεί πλέον. Έτσι ενδέχεται να μετεγκατασταθεί στην κοινότητα του Hope Ranch.

Το Hope Ranch είναι μια ιδιωτική κοινότητα περίπου 10 μίλια μακριά από το Μοντεσίτο, όπου ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μετακόμισαν τον Μάρτιο του 2020 με τον γιο τους, Archie, τώρα 3 ετών.

Η πιθανή νέα γειτονιά της τετραμελούς οικογένειας δεν διαθέτει απλώς ένα country club μόνο για μέλη και ένα κλαμπ γκολφ, αλλά περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση σε γήπεδα τένις, χώρους για πικνίκ και ένα δίκτυο ιππικών μονοπατιών. Τα σπίτια στην περιοχή φέρεται να φθάνουν τα 22 εκατομμύρια δολάρια. Το δημοσίευμα δεν ξεκαθαρίζει αν ο πρίγκιπας και η σύζυγός του έχουν ήδη αγοράσει ένα νέο σπίτι εκεί ή απλώς ψάχνουν.

Οι προσπάθειες της φημολογούμενης μετεγκατάστασης έρχονται δύο μήνες μετά την είδηση ότι η οικία τους έγινε στόχος εισβολέων αρκετές φορές τον Μάιο. Ο Harry και η πρώην ηθοποιός πρόσφατα επέστρεψαν στην Καλιφόρνια, αφού πέρασαν σχεδόν όλο τον Σεπτέμβριο στην Βρετανία μετά τον αναπάντεχο θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στο μεταξύ το ζευγάρι άλλαξε ομάδα δημοσίων σχέσεων, αφού απέλυσε την εταιρεία Sunshine Sachs, που είχε βάση την Νέα Υόρκη, επιλέγοντας κορυφαία υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στη Σίλικον Βάλεϊ. Τα εγχειρήματα του Δούκα και της Δούκισσας θα διεκπεραιώνονται τώρα “εσωτερικά” στο φιλανθρωπικό τους ίδρυμα Archewell, με την Christine Weil Schirmer στο τιμόνι.

Πηγή: InStyle

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ