Βασιλιάς Κάρολος: Ο όρος που θέτει για να δώσει τίτλους στον Άρτσι και την Λίλιμπετ

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ εξακολουθούν να αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας ως ‘Αρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ (Master Archie Harrison Mountbatten-Windsor) και Λίλιμπετ Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ (Miss  Lilibet Mountbatten-Windsor), σύμφωνα με δημοσίευμα του Τatler.

Όπως αναφέρει η βασιλική συντάκτρια των «Sunday Times», Roya Nikkhah η αναποφασιστικότητα «αυξάνει τις εντάσεις» μεταξύ του Καρόλου και της οικογένειας Σάσεξ. Σημειώνεται ότι οι νέοι τίτλοι του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της οικογένειάς του ενημερώθηκαν αμέσως στο site της βασιλικής οικογένειας. Μια βασιλική πηγή δήλωσε στους Times: «το γεγονός ότι [τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ] δεν έκαναν αυτές τις αλλαγές υποδηλώνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Γιατί να μην τα αλλάξουν όλα την ίδια στιγμή;».

Μιλώντας στο talk show «The Royal Beat», η βασιλική εμπειρογνώμονας Katie Nicholl δήλωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ είναι πρόθυμος να δώσει στα μικρότερα εγγόνια του τους τίτλους – αλλά «υπάρχει ένας όρος και αυτός είναι εμπιστοσύνη».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ