Νέο οικογενειακό πορτραίτο για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας

Με την επίσημη περίοδο πένθους να έχει πλέον τελειώσει, η βασιλική οικογένεια επιστρέφει στην καθημερινότητά της και στις… φωτογραφίσεις.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δημοσιοποίησαν μια εικόνα του βασιλιά, της βασιλικής συζύγου, του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας που τραβήχτηκε στο Λονδίνο την παραμονή της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ στις 18 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν οι royals υποδεχτούν στο παλάτι τους αρχηγούς κρατών.

Ο πρίγκιπας William ανέφερε πρόσφατα:

«Η γιαγιά μου, έλεγε πως η θλίψη ήταν το τίμημα που πληρώνουμε για την αγάπη. Όλη η θλίψη που θα νιώσουμε τις επόμενες εβδομάδες θα είναι απόδειξη της αγάπης που νιώσαμε για την εξαιρετική Βασίλισσά μας. Θα τιμήσω την μνήμη της υποστηρίζοντας τον πατέρα μου, τον Βασιλιά, με κάθε τρόπο».

Ο Κάρολος, εν τω μεταξύ, χρησιμοποίησε την πρώτη του ομιλία ως βασιλιάς για να ανακοινώσει ότι ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ θα είναι εφεξής γνωστοί ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας. «Με την Catherine δίπλα του, ο νέος μας πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ξέρω πως θα συνεχίσουν να εμπνέουν και να καθοδηγούν τις εθνικές μας προσπάθειες, βοηθώντας να φέρουμε τους περιθωριακούς στο επίκεντρο», είπε στο βρετανικό κοινό.

Ο William και η Kate έχουν ήδη επισκεφθεί την Ουαλία, συναντώντας διαφορετικές κοινότητες σε όλη την χώρα και μαθαίνοντας για το έργο βασικών φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Πηγή: InStyle 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ