Διάσημος ηθοποιός «μαγεύτηκε» από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ – «Είμαι ειλικρινά χαμένος στα μάτια του»

Διάσημος ηθοποιός δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τονίζοντας ότι «αισθάνθηκε κραδασμούς» όταν τον συνάντησε στο Λονδίνο.

Ο λόγος για τον Μάιλς Τέλερ (Miles Teller) ο οποίος είπε στον Τζίμι Φάλον ότι όταν αυτός και το καστ της ταινίας συνάντησαν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον στην πρεμιέρα της ταινίας «Top Gun: Maverick» τον περασμένο Μάιο τα έχασε.

«Ω, σου δίνουν έναν πλήρως γεμάτο κατάλογο με κανόνες για το τι πρέπει και δεν πρέπει και υπάρχει πολλή εθιμοτυπία», είπε ο Τέλερ. «Έτσι, είχα ένα σεντόνι να μελετήσω για να βεβαιωθώ ότι δεν θα κάνω λάθος», συμπλήρωσε. Στη συνέχεια εξήγησε ότι μπορεί να χαιρέτησε τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας ελαφρώς… υπερβολικά ενθουσιωδώς.

Μάιλς Τέλερ

«Δεν πρέπει, για παράδειγμα, να απλώσεις το χέρι σου απευθείας, εκτός και αν το κάνει ο ίδιος», είπε ο Τέλερ στον Φάλον.

Καθώς ο Φάλον έδειχνε στο κοινό μια φωτογραφία του Τέλερ και της συμπρωταγωνίστριάς του Τζένιφερ Κόνελι να αλληλεπιδρούν με το βασιλικό ζεύγος, ο Τέλερ αστειεύτηκε λέγοντας: «Είμαι ειλικρινά χαμένος στα μάτια του πρίγκιπα Ουίλιαμ», με τον Φάλον να του ζητάει να πει περισσότερα γι’ αυτό.

«Τα μάτια του; Εννοώ, μπλε σαν τον πιο μπλε ωκεανό, Τζίμι», είπε. «Τι θέλεις; Μπόρα Μπόρα».   Αλλά και για την Κέιτ Μίντλετον ο Τέλερ είχε να πει μία καλή κουβέντα. «Η Κέιτ είναι πολύ – ξέρεις, όμορφη και ξέρεις, εγκάρδια και κρατιέται τόσο καλά, ναι, βασιλική», είπε ο Τέλερ. «Με τον Ουίλιαμ, δεν ξέρω, απλώς έπαθα… μπλακ άουτ», είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ