Δούκισσα Νομικού: Το επόμενο βήμα στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση από το «Πρωινό»

Τις τελευταίες μέρες η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο, μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή «Το Πρωινό» και το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις για το νέο επαγγελματικό βήμα στον ΑΝΤ1, καθώς το συμβόλαιό της με το κανάλι παραμένει σε ισχύ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «OPEN Weekend», το συμβόλαιό της είναι τριετές, ως εκ τούτου παραμένει στον σταθμό και αναζητείται το project που θα αναλάβει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρόκειται για μια εκπομπή στο στυλ του «Dot», δηλαδή ψυχαγωγική, με συνεντεύξεις, γυναικεία θεματολογία, συμβουλές και θα είναι μαγνητοσκοπημένη. Εξετάζεται να προβάλλεται το Σαββατοκύριακο, τις μεσημεριανές ώρες, ενώ δεν πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σύντομα.

Η Δούκισσα Νομικού θέλει να περάσει λίγο χρονικό διάστημα μετά την αποχώρησή της από το «Πρωινό» και όσα συνέβησαν. Έτσι, η εκπομπή αναμένεται να ξεκινήσει στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν,  δηλαδή από τον Ιανουάριο του 2023.

Τι θα γίνει στο «Πρωινό» 

Οι υπεύθυνοι του σταθμού, μετά την ξαφνική αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή “Πρωινό” άρχισαν να αναζητούν αδιάκοπα το πρόσωπο που θα βρεθεί δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα.

Όπως είχε γράψει το enikos.gr, το πρώτο πρόσωπο με το οποίο ο ΑΝΤ1 ήρθε σε επαφή ήταν η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Η παρουσιάστρια είχε πολύ επιτυχημένη παρουσία την περασμένη σεζόν στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και αποχώρησε λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων.

Τα δοκιμαστικά όμως συνεχίστηκαν και από κάστινγκ πέρασαν η Φελίσια Λαπάτη, η Μαρία Λουίζα Βούρου και η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Ο ΑΝΤ1 φαίνεται να έχει καταλήξει στην Φελίσια Λαπάτη, η οποία όμως δεν θα είναι στην ουσία η αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού, καθώς θα αναλάβει μόνο το κομμάτι της εκπομπής που αφορά στα εμπορικά προϊόντα.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ