Kate Middleton: Αποκάλυψε τι σχολιάζουν τα παιδιά της όταν βλέπουν παλαιότερες φωτογραφίες της

Τα παιδιά λένε τα πιο… τρελά και εύστοχα πράγματα, ακόμα και οι νεαροί πρίγκιπες και οι πριγκίπισσες.

Η Kate Middleton αποκάλυψε πρόσφατα πώς αντέδρασαν τα παιδιά της, ο 9χρονος George, η 7χρονη Charlotte και ο 4χρονος Louis, όταν είδαν παλιές φωτογραφίες της, πριν παντρευτεί τον μπαμπά τους, πρίγκιπα William.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας απαθανατίστηκε να μιλάει με έναν θαυμαστή που φαινόταν να κρατάει την φωτογραφία του αρραβώνα του ζευγαριού το 2010, όπως φάνηκε σε ένα live βίντεο του TikTok.

«Θεέ μου, είναι από τον αρραβώνα μας;» ρώτησε. «Πάντα γελάμε με αυτό. Αν και είμαστε παντρεμένοι 11 χρόνια, ήμασταν μαζί για διπλάσια, οπότε είναι εξαιρετικό».

Η Kate γέλασε και πρόσθεσε: «Τα παιδιά κοιτούν τις φωτογραφίες μου από το παρελθόν και λένε, Μαμά, φαίνεσαι τόσο νέα!».

Η Kate και ο William επισκέφτηκαν πρόσφατα τις πόλεις Anglesey και Swansea στην Ουαλία, σηματοδοτώντας την πρώτη τους επίσκεψη στην χώρα από τότε που ονομάστηκαν Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα της Ουαλίας από τον βασιλιά Κάρολο Γ’.

«Είναι ωραίο να επιστρέφω στην Ουαλία γιατί ήταν εκεί που ζούσαμε πριν αποκτήσουμε την οικογένειά μας», είπε η Kate στο συγκεντρωμένο πλήθος, σύμφωνα με το βίντεο του TikTok. «Ήταν λοιπόν μια πραγματικά ξεχωριστή μέρα».

Η Kate και ο William ζούσαν στην Ουαλία ως νεόνυμφοι. Το ζευγάρι μετακόμισε εκεί μετά τον γάμο του το 2010, ενώ ο William ήταν στην Βασιλική Πολεμική Αεροπορία ως πιλότος ελικοπτέρου έρευνας και διάσωσης.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ