Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πότε θα γεννήσει

Η Ιωάννα Τούνη δεν βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, με την χαρά της για τον ερχομό του γιου της να είναι έκδηλη.

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, αλλά και από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Το Σάββατο, 1η Οκτωβρίου 2022, η influencer έδειξε μέσω βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την κοιλίτσα της που έχει φουσκώσει και αποκάλυψε πως το μωρό της στην παρούσα φάση της εγκυμοσύνης της έχει το μέγεθος μιας παπάγιας.

Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα με νέο instagram στόρι που πραγματοποίησε ενημέρωσε τους follower της πως θα γεννήσει έως τις 13 Ιανουαρίου, ενώ εξέφρασε και το άγχος της σχετικά με τις προετοιμασίες που πρέπει να κάνει για το μωρό. «Πότε πρέπει να αρχίσω να ψωνίζω μωρουδιακά και να φτιάχνω το παιδικό δωμάτιο;», έγραψε στο ποστ της η Ιωάννα Τούνη.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις που έκανε η Ιωάννα Τούνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ