Μαίρη Χρονοπούλου: Μιλά για την περιπέτεια με την υγεία της και τις «σαχλές» τηλεοπτικές προτάσεις που έχει απορρίψει

Για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί και έχει απορρίψει μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου. Επίσης, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν και δήλωσε πολύ τυχερή για τους φίλους που έχει στο πλευρό της.

«Δεν έχω απλά φίλους. Έχω οικογένεια από φίλους. Στο χρηματιστήριο της ζωής πόνταρα στην καλύτερη μετοχή, την φιλία», τόνισε η Μαίρη Χρονοπούλου  μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι».

«Μου λείπει αφάνταστα ο κινηματογράφος, στο θέατρο έπληττα λίγο», είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε αν έχει δεχθεί τηλεοπτικές προτάσεις, απάντησε: «Μια-δυο φορές μου έχουν πει για κάτι σαχλές μυθοπλασίες που δεν το συζήτησα καν. Τελείως άνοστα πράγματα. Είπα 14 εμβληματικές φράσεις στο “Έτερος Εγώ” του Σωτήρη Τσαφούλια και ένιωσα ευτυχισμένη».

Σχετικά με το κίνημα «Me Too» δήλωσε πως δεν δέχτηκε ποτέ παρενόχληση εντός του επαγγελματικού της χώρου παρά μόνο εκτός.  «Φαίνεται θα ήμουν πάρα πολύ άσχημη. Δεν με ενόχλησε ποτέ κανένας εμένα. Και αναρωτιέμαι: Τόσο άσχημη είμαι; Είχα μόνο μία εμπειρία στη ζωή μου, αλλά ήταν εκτός θεάτρου», είπε.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας της η σπουδαία ηθοποιός ανέφερε πως έζησε «τραγικές ιστορίες 20 χρόνια» που την κατέστησαν παράλυτη και παχύσαρκη. Ένα «τέρας», όπως είπε.

«Έπειτα από αγώνα 2 χρόνων με τον φυσιοθεραπευτή μου κατόρθωσα και περπάτησα. Απίστευτο, γιατί ήταν σπασμένη η σπονδυλική μου στήλη», συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ