Η Γη της Ελιάς: Μαχαιρώνουν την Αθηνά μέσα στη φυλακή

Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς “Η Γη της Ελιάς” καθώς η Αθηνά πάνω σε μία συμπλοκή μέσα στις φυλακές, δέχεται επίθεση με μαχαίρι.

Αναλυτικά όσα θα δούμε απόψε, Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21:00 στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”

Το ηθικό της Αθηνάς πέφτει συνεχώς, καθώς οι συγκρατούμενές της τής κάνουν τη ζωή στη φυλακή μαρτύριο. Παρά τις πολιτικές τους διαφορές, ο Άρης με τον Χρήστο αναπτύσσουν μια φιλία που δείχνει ότι θα αντέξει στον χρόνο. Οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της Αθηνάς μεγαλώνουν. Η Ασπασία προειδοποιεί σε έντονο τόνο τον Πότη να κρατήσει κρυφό το μυστικό της Αρετής και του Θανάση.

Η Ισμήνη δεν δίνει στον Κωνσταντίνο τη δεύτερη ευκαιρία που της ζητά. Ο Θανάσης βγαίνει ξανά για καφέ με την Αναστασία και της δείχνει πόσο έχει μετανιώσει που την παράτησε τότε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η Αντιγόνη επισκέπτεται τον Ισίδωρο και σε μία αυθόρμητη στιγμή είναι έτοιμη να αποκαλύψει στην Αγγελική ότι είναι κόρη της. Ο Γιώργης δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Οι εντάσεις στη φυλακή συνεχίζονται και μια κρατούμενη μαχαιρώνει την Αθηνά.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου (2/10)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ