Μέγκαν Μαρκλ: Η απογοήτευση μετά το σνομπάρισμα στα Emmy

Η σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex «Harry & Meghan» δεν επιλέχθηκε για υποψηφιότητα για Emmy, ωστόσο οι… εξόριστοι “βασιλιάδες” έχουν ήδη «εστιάσει σε μελλοντικά έργα», σύμφωνα με έναν ειδικό του Χόλιγουντ. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν το βάζουν κάτω!

Κέιτ Μίντλετον: Το «καρφί» στην Μέγκαν Μαρκλ – Ετοιμάζεται να παίξει βρώμικα

Η σειρά απέτυχε να κερδίσει υποψηφιότητες για Emmy  και όταν ανακοινώθηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η απογοήτευση στην έπαυλη των Susex ήταν έκδηλη. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς έμειναν ξανά… στην απ΄έξω παρά το γεγονός ότι το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix είχε συνολικά 81,6 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ειδικό στις δημόσιες σχέσεις, Mayah Riaz, το “χαστούκι” από τα Emmy “δεν θα έχει αντίκτυπο στην καριέρα τους” παρά τις αναφορές ότι το ζευγάρι έχει φορέσει… μαύρες πλερέζες.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: «Θα κάνουν τα πάντα στη σωστή τιμή» – Θέλουν να διατηρήσουν το χλιδάτο lifestyle

«Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν πήραν υποψηφιότητα για Emmy. Μπορεί να ήταν απογοητευτικό, αλλά αυτό είναι όλο, απογοητευτικό. Όχι το τέλος του κόσμου», είπε η Ριάζ στην The Mirror .

«Μερικές φορές το να σε σνομπάρουν σημαντικές διοργανώσεις όπως τα Emmy είναι μεγαλύτερη υπόθεση για όλους εκτός από τον Χάρι και την Μέγκαν. Αυτό δεν έχει καμία επίδραση στην καριέρα τους» τόνισε.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευμα «χαστούκι» από το Rolling Stone – «Δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν»

Η Riaz είπε ότι είναι απίθανο το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2018, να έκανε το ντοκιμαντέρ με σκοπό να κερδίσει ένα βραβείο.

«Ναι, οι υποψηφιότητες για βραβεία και οι νίκες θα ήταν υπέροχες, αλλά οι λόγοι για τους οποίους κάνουν τα ντοκιμαντέρ του Netflix δεν είναι γι’ αυτές τις υποψηφιότητες. Έχουν τους δικούς τους λόγους για αυτό, οι οποίοι είναι μεγαλύτεροι», είπε σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ