Κέιτ Μίντλετον: Το «καρφί» στην Μέγκαν Μαρκλ – Ετοιμάζεται να παίξει βρώμικα

Έτοιμη να απαντήσει, εάν δεχθεί επίθεση από την Μέγκαν Μαρκλ, φέρεται να είναι η Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με βασιλική πηγή.

Μέγκαν Μαρκλ: Ξέρει ότι το παρατράβηξε με την κόντρα με την βασιλική οικογένεια

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας το τελευταίο διάστημα δεν έχει κάνει καμία δημόσια τοποθέτηση για τα όσα κατηγορεί η Μέγκαν Μαρκλ την βασιλική οικογένεια. Ακολουθούσε τον κανόνα της βασίλισσας «Ελισάβετ» για όλα τα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας: «Δεν παραπονιόμαστε. Δεν εξηγούμε».

Πηγή που επικαλείται η εφημερίδα Mirror αποκαλύπτει ότι πλέον η Κέιτ Μίντλετον «δεν φοβάται να χτυπήσει την φωτιά με φωτιά» καθώς έχει ήδη σπάσει τον κανόνα της βασίλισσας Ελισάβετ. Είναι «απόλυτα προστατευτική» με την οικογένεια της και είναι πρόθυμη να παλέψει για αυτήν «ακόμα και αν αυτό την κάνει λιγότερο δημοφιλή σε ορισμένους ανθρώπους», ανέφερε η ίδια πηγή.

Μέγκαν Μαρκλ: Αγκαλιά με την κόρη της Λίλιμπετ σε παρέλαση

Μάλιστα τόνισε ότι πλέον η Μέγκαν Μαρκλ θα «πρέπει να είναι πολύ προσεκτική με κατηγορίες» εναντίον της βασιλικής οικογένειας. Αυτή φέρεται να είναι η απάντηση στην φημολογία ότι το ζεύγος των Σάσσεξ ετοιμάζει νέο βιβλίο με αποκαλύψεις για το Μπάκιγχαμ. Το τελευταίο διάστημα, βέβαια, κερδίζει έδαφος στον ταμπλόιντ Τύπο η άποψη ότι το ζευγάρι θα επιχειρήσει να κάνει τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του χωρίς αναφορές στην βασιλική οικογένεια αφού αυτό το αφήγημα έχει εξαντληθεί.

«Η Κέιτ δεν θα διστάσει να συνεχίσει να υποστηρίζει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας καθώς και τον εαυτό της. Έχει δείξει απίστευτη ανοχή και κράτησε το στόμα της κλειστό αλλά ακόμη και αυτή μπορεί να ξεπεράσει τα όρια της. Και αυτή η τελευταία αποκάλυψη θεωρείται ξεκάθαρο μήνυμα για τη Μέγκαν να κάνει πίσω και να προσέχει τι λέει για την Κέιτ από εδώ και στο εξής», είπε η πηγή.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Δεν μπορούσε να φάει πριν την συνέντευξη – βόμβα της Μέγκαν Μαρκλ

Και συνέχισε:  «Η ουσία εδώ είναι ότι η Κέιτ δεν φοβάται να βγάλει τα γάντια και να παίξει βρώμικα αν χρειαστεί. Είναι θέμα αυτοσυντήρησης και όχι να την κάνουν ό,τι θέλουν».

Η αποκάλυψη στην οποία αναφέρθηκε η πηγή είναι η πρόσφατη είδηση ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε η βασιλική οικογένεια για την εκρηκτική συνέντευξη των Σάσσεξ στην Όπρα Γουίνφρεϊ είχε συμμετοχή και η Κέιτ Μίντλετον. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε ότι «οι αναμνήσεις (σ.σ. περιστατικών) μπορεί να διαφέρουν». Αυτή φέρεται να είναι η φράση – προειδοποίηση της Κέιτ Μίντλετον στο ζευγάρι ότι υπάρχουν και άλλες εκδοχές και απόψεις για τα περιστατικά πίσω από κλειστές πόρτες στο Μπάκιγχαμ, τα οποία αποκάλυψαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ