Μέγκαν Μαρκλ: Ξέρει ότι το παρατράβηξε με την κόντρα με την βασιλική οικογένεια

«Ξέρουν ότι το παρατράβηξαν» με το βασιλικό οικογενειακό δράμα η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με βασιλικό σχολιαστή. Ο βασιλικός βιογράφος, Τομ Μπόουερ είπε ότι το ζευγάρι γνωρίζει ότι έστησε όλη την επαγγελματική σταδιοδρομία του στην κόντρα με την βασιλική οικογένεια.

Μέγκαν Μαρκλ: Αγκαλιά με την κόρη της Λίλιμπετ σε παρέλαση

Μετά την ακύρωση του συμβολαίου του ζευγαριού με το Spotify ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων φαίνεται ότι το αφήγημα αυτό έχει φτάσει στο τέλος του.

«Το μοναδικό πράγμα που έχει (σ.σ. η Μέγκαν Μαρκλ) είναι το φορτίο της συνέντευξης της Όπρα Γουίνφρεϊ και την καταδίκη της βασιλικής οικογένειας σε διάφορες διαδοχικές συνεντεύξεις», είπε ο Τομ Μπόουερ. Και συνέχισε: «Γι’ αυτό ήταν τόσο ήσυχη όλη τη χρονιά. Ξέρει ότι μάλλον το έχουν παρατραβήξει και δεν ξέρει πώς να ξεφύγει από αυτό τώρα. Αυτό που είναι συναρπαστικό είναι το πώς θα τελειώσει! Ποια θα είναι η κορύφωση;».

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Δεν μπορούσε να φάει πριν την συνέντευξη – βόμβα της Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μετά την κατάρρευση της συμφωνίας με το Spotify φέρονται να προσπαθούν να διασώσουν το συμβόλαιο τους με το Netflix. Αν και η πλατφόρμα σε ανακοίνωση ανέφερε ότι θα συνεχίσει την συνεργασία εντούτοις τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν ότι έχει δώσει τελεσίγραφο στο ζευγάρι να εργαστεί και να παράγει αποτέλεσμα εάν θέλει να πληρωθεί τα εκατομμύρια που συμφώνησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ