Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Δεν μπορούσε να φάει πριν την συνέντευξη – βόμβα της Μέγκαν Μαρκλ

Έντονα νευρικός και αγχωμένος φέρεται να ήταν ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πριν την εκρηκτική συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα, Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Mirror», ο πρίγκιπας, Ουίλιαμ μία εβδομάδα πριν την συνέντευξη ήταν τόσο πιεσμένος που δεν μπορούσε να φάει.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: «Θα κάνουν τα πάντα στη σωστή τιμή» – Θέλουν να διατηρήσουν το χλιδάτο lifestyle

Η δημοσιογράφος της εφημερίδας Daily Mail, Σάρλοτ Γκρίφιθς αναφέρθηκε σε εκείνη την περίοδο αναστάτωσης στο βρετανικό παλάτι. «Αυτό που βρίσκω πολύ περίεργο, και το άκουσα εδώ και πολύ καιρό από πολλές διαφορετικές πηγές, είναι ότι πριν από εκείνη τη συνέντευξη της Όπρα. Ο Ουίλιαμα είχε κυριολεκτικά αρρωστήσει από ανησυχία», είπε η δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «Δεν έτρωγε και έγινε, όχι απομονωμένος, αλλά σίγουρα κρυβόταν. Πήγε σε μια βασιλική κατοικία για ένα χρονικό διάστημα για να αποκοπεί από τον κόσμο. Βασικά είχε γίνει κομμάτια».

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευμα «χαστούκι» από το Rolling Stone – «Δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν»

Η προστασία της Κέιτ Μίντλετον

Η δημοσιογράφος εξήγησε ότι εκείνη την περίοδο ο πρίγκιπας, Ουίλιαμ είχε στο πλευρό του την Κέιτ Μίντλετον η οποία του συμπαραστάθηκε και συμφώνησε να αφήσει λίγο τις δημόσιες εμφανίσεις. «Αυτό που έκανε η Κέιτ ήταν να στέκεται δίπλα στον άντρα της. Η Κέιτ είπε: «πρέπει να υποστηρίξω αυτόν τον τύπο και να τον προστατέψω. Καταστρέφεται από αυτό», τόνισε η Σάρλοτ Γκρίφιθς.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Δηλώνουν… άτυχοι – «Ο θάνατος της Βασίλισσας και ο COVID-19 φταίνε για τις αποτυχίες»

πρίγκιπας Ουίλιαμ Κέιτ Μίντλετον

«Αυτό πιθανότατα την έκανε αρκετά ατσάλινη. Παρόλο που έχει αυτή τη φήμη ότι είναι ντροπαλή. Αλλά όταν πρόκειται για την προστασία του συζύγου της, θα παρέμβει και θα τον προστατεύσει», είπε η δημοσιογράφος.

Ο πρίγκιπας, Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην συνέντευξη τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ κατηγόρησαν ευθέως για ρατσισμό την βρετανική βασιλική οικογένεια και έκαναν μία σειρά ντροπιαστικών αποκαλύψεων από το παρασκήνιο της εξόδου τους από το Μπάκιγχαμ.

Πότε ράγισε η σχέση των δύο αδερφών

Αυτή φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πρίγκιπα, Ουίλιαμ. Λίγες ημέρες μετά ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Καρόλου όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους έβαλε στην άκρη το πρωτόκολλο και απάντησε ότι η βασιλική οικογένεια ξεκάθαρα δεν είναι ρατσιστική.

Μετά από την συνέντευξη έγιναν απόπειρες προκειμένου τα δύο αδέρφια να βρεθούν για να μιλήσουν. Ακολούθησε λίγο καιρό μετά η κηδεία του παππού τους, πρίγκιπα Φίλιππου. Οι δύο πρίγκιπες βρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία και είχαν μία μικρή επαφή αλλά αυτή δεν στάθηκε ικανή για να αλλάξει το κακό κλίμα στις σχέσεις τους. Τότε οι βρετανικές ταμπλόιντ εφημερίδες μετέδιδαν ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πλέον δεν εμπιστεύεται τον αδερφό του και φοβόταν ότι οποιαδήποτε ιδιωτική συζήτηση τους θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για μία νέα σκανδαλώδη συνέντευξη ή κάποιο αποκαλυπτικό βιβλίο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ