Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Δηλώνουν… άτυχοι – «Ο θάνατος της Βασίλισσας και ο COVID-19 φταίνε για τις αποτυχίες»

Δεν έχουν την τύχη των Ιρλανδών σίγουρα. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φέρονται να πιστεύουν ότι εξωτερικές δυνάμεις ευθύνονται για την αδυναμία τους να επιτύχουν αφού εγκατέλειψαν τα καθήκοντά τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.  «Πιστεύουν ότι ήταν πραγματικά άτυχοι», είπε μια πηγή από το Λος Άντζελες στην Daily Mail.

Το νέο βήμα του πρίγκιπα Χάρι χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ

Το δημοσίευμα πρόσθεσε ότι το ζευγάρι φέρεται να πιστεύει ότι ο COVID-19, η οικονομική ύφεση και οι θάνατοι του πρίγκιπα Φιλίππου και της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ εμπόδισαν τις προσπάθειές τους να χτίσουν καριέρα στον ιδιωτικό τομέα.

Ο Δούκας, 38 ετών, και η Δούκισσα του Σάσεξ, 41 ετών, ανακοίνωσαν ότι θα παραιτηθούν από τα ανώτερα βασιλικά καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020, λίγους μήνες πριν ο κόσμος μπει σε lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Εγκαταλείπουν τελικά το Frogmore Cottage – Οι Sussexes επιστρέφουν τα κλειδιά

Στη συνέχεια έδωσαν μια εκρηκτική συνέντευξη στην Oprah Winfrey τον Μάρτιο του 2021, στην οποία μίλησαν ειλικρινά για τη δυστυχία τους με τη βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου ενός εμπρηστικού ισχυρισμού ότι ένα ανώνυμο μέλος σχολίασε το χρώμα του δέρματος του πρίγκιπα Archie πριν γεννηθεί. Έναν μήνα μετά ο δούκας του Εδιμβούργου πέθανε σε ηλικία 99 ετών.

Μέγκαν Μαρκλ: «Είναι ατάλαντη» – Το παρασκήνιο με το συμβόλαιο στο πρακτορείο

Τον Αύγουστο του 2022, η Markle κυκλοφόρησε το podcast , “Archetypes”, αλλά επισκιάστηκε από τον θάνατο της Βασίλισσας τον επόμενο μήνα. Παρά το γεγονός ότι το podcast συγκέντρωσε μεγάλες τηλεθεάσεις, το Spotify ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους τον Ιούνιο του 2023. Πηγή δήλωσε στη New York Post εκείνη την εποχή ότι το ζευγάρι δεν είχε παράγει αρκετό περιεχόμενο για να δικαιολογήσει τη συμφωνία τους 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ