Μέγκαν Μαρκλ: «Είναι ατάλαντη» – Το παρασκήνιο με το συμβόλαιο στο πρακτορείο

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της United Talent Agency, Jeremy Zimmer, μπορεί να χαρακτήρισε την Μέγκαν Μαρκλ ως «ατάλαντη», αλλά δικοί του μάνατζερ εξακολουθούσαν να προσπαθούν να την πείσουν να υπογράψει, είπαν πηγές στο Page Six.

Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευμα – «βόμβα» – Θα μπορούσε να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη influencer στον κόσμο

Ο Zimmer “χτύπησε” μετά την κατάρρευση της συμφωνίας του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex με το Spotify την περασμένη εβδομάδα. «Αποδεικνύεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν σπουδαίο ταλέντο στα podcast, ή καλύτερα δεν διαθέτει κανένα είδος ταλέντου», σχολίασε μιλώντας στη Semafor στο φεστιβάλ Cannes Lions 2023 την περασμένη εβδομάδα.

«Και, ξέρεις, μόνο και μόνο επειδή είσαι διάσημος δεν σε κάνει σπουδαίο σε κάτι», πρόσθεσε.

«Είναι τεμπέληδες» – Επίθεση στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι

Όμως, μια πηγή του κλάδου ανέφερε σχετικά στην Page Six: «Λοιπόν, γιατί ο Jeremy είχε πολλούς πράκτορες που προσπαθούσαν να υπογράψουν συμβόλαιο με την Μέγκαν Μαρκλ; Ήταν σε σοβαρή επαγγελματική προσέγγιση».

Μια πηγή που γνωρίζει την κατάσταση είπε ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν συναντήθηκε ποτέ και δεν μίλησε με πράκτορες της UTA.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: «Τα έκαναν όλα λάθος» – Οι επιλογές που στοίχισαν στην δημόσια εικόνα τους

«Η Μέγκαν Μαρκλ έχει έναν άσο στο μανίκι της»

Τον Απρίλιο, η Μαρκλ, 41 ετών, υπέγραψε συμβόλαιο με το αντίπαλο πρακτορείο WME, με επικεφαλής τον ισχυρό παίκτη του Χόλιγουντ Άρι Εμμανουέλ. Οι ατζέντηδες που ασχολούνται σε καθημερινή βάση μαζί της είναι ο Μπραντ Σλέιτερ και η Τζιλ Σμόλερ — η οποία εκπροσωπεί επίσης τη στενή φίλη της Μαρκλ, Σερένα Γουίλιαμς.

Ωστόσο, μια άλλη πηγή είπε ότι ο ίδιος ο Εμμανουέλ έχει «στα χέρια του προσωπικά» τον λογαριασμό της Μαρκλ. Όπως αποκάλυψε προηγουμένως η Page Six, η Μέγκαν Μαρκλ ψάχνει για μια μάρκα πολυτελείας για να συνεργαστεί – αν και ο Dior και οι εκπρόσωποι των Sussex έχουν απορρίψει τους ισχυρισμούς ότι θα είναι το νέο πρόσωπο του γαλλικού οίκου μόδας .

Ο Cartier είναι ένα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι καθώς η Μαρκλ είναι μεγάλη θαυμάστρια. Εν τω μεταξύ λέγεται πως ενώ η Μαρκλ ήταν σιωπηλή για την επόμενη επιχειρηματική της κίνηση, είναι μόνο… η ηρεμία πριν από την καταιγίδα. «Η Μέγκαν έχει έναν άσο στο μανίκι της», είπε ένας γνώστης του Χόλιγουντ που τη γνωρίζει.

Τα σχέδια για το πολυδιαφημισμένο επιχειρηματικό της έργο θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες, ανέφεραν πηγές, καθώς φέρεται να ήταν απασχολημένη με τη δουλειά σε ένα νέο project παρόμοιο με το Goop της Gwyneth Paltrow.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ