Γιάννης Κωνσταντάτος: Δύσκολες ώρες για τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης – Το συγκινητικό «αντίο» στον πατέρα του

Βαρύ πένθος για τον δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο καθώς πέθανε ο πατέρας του Κώστας, σε παραλία στον Άλιμο το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, notia.gr, ο Κώστας Κωνσταντάτος είχε πάει για μπάνιο με την σύζυγό του στην παραλία που βρίσκεται στο Β’ Αλίπεδο Αλίμου.

Ενώ βρισκόταν πολύ κοντά στην ακτή, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Ο ναυαγοσώστης της παραλίας, έτρεξε αμέσως και τον έβγαλε έξω από το νερό. Ταυτόχρονα, μαζί με μία γυναίκα που βρισκόταν στην παραλία, άρχισαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), ενώ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν χρησιμοποιώντας απινιδωτή και παρέχοντάς του οξυγόνο. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν.

Το ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε έπειτα από αρκετή ώρα, τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Ραγίζει καρδιές» το αντίο του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος αποχαιρέτησε τον πατέρα του με ανάρτηση στο Facebook την οποία συνόδευσε με τη φωτογραφία που αγαπούσε περισσότερο ο Κώστας Κωνσταντάτος.

«Καλό ταξίδι πατέρα μου …..

Ό, τι αγαπώ είναι δικό σου και ό, τι είμαι είσαι εσύ δεν είναι δυνατόν να μου τα πήρες όλα μακριά  τόσο ξαφνικά ……έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου και είναι η πρώτη φορά στη σχέση μας που δεν θα μου πεις χαμογελαστός με τα πελώρια γαλανά σου μάτια πως είναι όλα καλά….τόσα έχουμε ζήσει μαζί πατέρα,  τόσες δοκιμασίες , τόσα κτυπήματα αλλά  σαν αυτό όμως δεν συγκρίνεται τίποτα!

Σ’ αποχαιρετώ με την φωτογραφία που αγαπούσες πολύ, είσαι ο πιο ωραίος Αρσενικός και Άρχοντας που γνώρισα στην ζωή μου είθε ο Κωνσταντίνος Γεράσιμος και ο Δημήτρης μας να σου μοιάσουν.  Σ αγαπώ……..με ακούς;

ΥΓ Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη στις 5: 30 στην Κοίμηση της Θεοτόκου στην Αργυρούπολη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ