Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: «Τα έκαναν όλα λάθος» – Οι επιλογές που στοίχισαν στην δημόσια εικόνα τους

Πληθαίνουν οι απόψεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και στις βρετανικές ταμπλόιντ εφημερίδες ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας, Χάρι έχουν κάνει λάθη που στοίχισαν πολύ στην δημόσια εικόνα τους.

Πρίγκιπας Χάρι: Στο ναδίρ οι σχέσεις με τον Κάρολο – Δεν θα παραστεί στα γενέθλια του

Ο πρώην δημοσιογράφος του περιοδικού Vanity Fair, Γκρέιντον Κάρτερ υποστήριξε ότι το κοινό έχει βαρεθεί τους Σάσσεξ. «Πιστεύω ότι έχουν κάνει όλες τις λάθος κινήσεις που θα μπορούσαν να κάνουν. Εάν εκτίθεσαι (σ.σ. στα φώτα της δημοσιότητας) πολύ, τότε το κοινό έχει την ευκαιρία να σε βαρεθεί», είπε ο Γκρέιντον Κάρτερ.

Όπως φαίνεται οι «Σάσσεξ» δεν κατάφεραν να στήσουν την επιχειρηματική αυτοκρατορία που ονειρεύονταν όταν εγκατέλειπαν το Παλάτι του Μπάκιγχαμ για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τότε βασιλικοί συντάκτες προειδοποιούσαν ότι το ζευγάρι δεν θα κατορθώσει να σταθεί στην παγκόσμια αγορά αφού έκοψε όλους τους δεσμούς με την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη το ειδύλλιο τους;

Ο βιογράφος της βασίλισσας, Καμίλα, Κρίστοφερ Γουίλσον αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στα θανάσιμα λάθη που έκανε το ζευγάρι με την δημόσια εικόνα του και στοίχισαν ακριβά.

Ονόμασαν την κόρη τους «Λίλιμπετ»

Όταν έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι ονόμασε την κόρη του «Λίλιμπετ» αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας και του κοινού τους το σχολίασαν αρνητικά. Το όνομα είναι το παρατσούκλι που είχε ως παιδί η βασίλισσα Ελισάβετ και φάνηκε ως έναν πολύ θρασύς και αλαζονικός τρόπος να δείξουν ότι βρίσκονται κοντά με την βασίλισσα.

Πρίγκιπας Χάρι: Οι 3 τελευταίες νύχτες στο Frogmore Cottage – Δεν συναντήθηκε με τον πατέρα και τον αδελφό του

Υπερηφανεύονται με αλαζονεία και δημόσια

Ο πρίγκιπας Χάρι στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του «Ρεζέρβα» αναφέρθηκε στις ημέρες του στον βρετανικό στρατό και την θητεία του στο Αφγανιστάν. Εκεί παραδέχθηκε ότι σκότωσε 25 Ταλιμπάν με αποτέλεσμα να θέσει σε κίνδυνος τις ζωές όσων υπηρέτησαν μαζί του. Οι βρετανοί στρατιωτικοί τον αποδοκίμασαν καθώς απαγορεύεται σε όλους να λένε δημόσια πόσες ζωές έχουν αφαιρέσει.

Κατηγορούν πάντα τους άλλους

Το βασικό επιχείρημα όσων τους ασκούν κριτική στον Τύπο είναι ότι τόσο η Μέγκαν Μαρκλ όσο και ο πρίγκιπας, Χάρι προσπαθούν πάντα να φανούν τα θύματα σε μία κατάσταση. Από την συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, στην οποία η Μέγκαν Μαρκλ κατηγόρησε το βρετανικό παλάτι για αδιαφορία όταν είχε αυτοκτονικές σκέψεις μέχρι τον πόλεμο του Χάρι με τις ταμπλόιντ εφημερίδες το ζευγάρι πάντα κατηγορεί κάποιον άλλον για τα προβλήματα του.

Διφορούμενα μηνύματα για την δημόσια προβολή τους

Όταν το ζευγάρι εγκατέλειψε την βασιλική ζωή στην Βρετανία το βασικό επιχείρημα του ήταν ότι ήθελε τα παιδιά του να μεγαλώσουν σε ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον και να ξαναβρεί την ηρεμία και την ιδιωτικότητα του.

Από την στιγμή, όμως, που βρέθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν σταμάτησαν να δίνουν συνεντεύξεις, να μιλούν δημόσια, να λαμβάνουν βραβεία. Ο πρίγκιπας Χάρι εξέδωσε ένα βιβλίο με όλες τις παρασκηνιακές πληροφορίες για την ζωή του και την σχέση του με την βασιλική οικογένεια, ενώ το ζευγάρι άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και της προσωπικής ζωής του στο Netflix για ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την ζωή του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ