Πρίγκιπας Χάρι: Στο ναδίρ οι σχέσεις με τον Κάρολο – Δεν θα παραστεί στα γενέθλια του

Παγωμένο παραμένει το κλίμα μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και του βασιλιά Καρόλου. Οι αποκαλύψεις που έκανε ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ αλλά και στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του «Ρεζέρβα» φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά στις σχέσεις του με την βασιλική οικογένεια.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη το ειδύλλιο τους;

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν λάβει πρόσκληση για να παραστούν στους εορτασμούς για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου το επόμενο Σαββατοκύριακο. Στο Λονδίνο ετοιμάζονται για μία μεγαλιώδη παρέλαση καθώς θα είναι η πρώτη φορά που ο Κάρολος γιορτάζει τα γενέθλια του στον θρόνο του βασιλιά.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά για τον πρίγκιπα που δεν θα είναι παρών σε εκδηλώσεις για γενέθλια μονάρχη. «Φοβάμαι ότι είναι μία αντανάκλαση της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι σχέσεις αυτή τη στιγμή», είπε στην εφημερίδα ανώνυμη πηγή.

Πρίγκιπας Χάρι: Οι 3 τελευταίες νύχτες στο Frogmore Cottage – Δεν συναντήθηκε με τον πατέρα και τον αδελφό του

Τις προηγούμενες ημέρες ο πρίγκιπας βρέθηκε στην Βρετανία για την δικαστική διαμάχη με την Mirror, την οποία κατηγορεί ότι για περίπου 15 χρόνια δημοσίευε πληροφορίες από την προσωπική του ζωή, τις οποίες απέκτησε με παράνομους τρόπους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Βρετανία ο πρίγκιπας Χάρι διέμεινε στο Φρόγκμορ Κότιτζ. Ωστόσο δεν συναντήθηκε ούτε με τον βασιλιά ούτε με τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Στο παρελθόν ταμπλόιντ εφημερίδες ανέφεραν ότι τόσο ο βασιλιάς όσο και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν έχουν σκοπό να συναντηθούν με τον Χάρι ή την Μέγκαν Μαρκλ ιδιωτικά καθώς ανησυχούν πως οτιδήποτε πουν θα διαρρεύσει στον Τύπο.

Δήλωση – βόμβα: «Ο πρίγκιπας Χάρι θα ήταν ευπρόσδεκτος ξανά στη βασιλική οικογένεια, αλλά χωρίς την Μέγκαν»

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους το βρετανικό Παλάτι και να μετακομίσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες η βασίλισσα Ελισάβετ είχε αναφέρει ότι θα είναι «πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας μου». Πέρσι η βασίλισσα τους είχε προσκαλέσει στους επίσημους εορτασμούς και την εντυπωσιακή παρέλαση για τα γενέθλια της.

Το ζευγάρι δεν εμφανίστηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Ωστόσο παρακολούθησε την παρέλαση με άλλα μέλη της οικογένειας.
Τότε το Παλάτι επέμεινε να υποστηρίζει ότι θα έχουν πάντα προσκλήσεις για οικογενειακές εκδηλώσεις. Φαίνεται ότι αυτό πλέον δεν ισχύει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ