Δήλωση – βόμβα: «Ο πρίγκιπας Χάρι θα ήταν ευπρόσδεκτος ξανά στη βασιλική οικογένεια, αλλά χωρίς την Μέγκαν»

Ο πρίγκιπας Χάρι θα ήταν ευπρόσδεκτος πίσω στη βασιλική οικογένεια – αλλά μόνο χωρίς την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με την ειδικό σε θέματα για τη βασιλική οικογένεια, Jennie Bond.

Πρίγκιπας Χάρι: Ο πόλεμος με τις βρετανικές ταμπλόιντ – Γιατί τον προειδοποίησε ο Κάρολος

Η Jennie Bond πιστεύει ότι αν ο Δούκας του Σάσεξ επέστρεφε ποτέ στην πατρίδα του, η οικογένειά του θα τον δεχόταν παρά τη συνεχιζόμενη κόντρα μέσα στην Εταιρεία. Η Εταιρεία (The Firm) είναι η ονομασία που η βρετανική βασιλική οικογένεια χρησιμοποιεί μερικές φορές για να.. αυτοχαρακτηριστεί.

«Νομίζω ότι με το πλήρωμα του χρόνου θα μπορούσαν να συγχωρέσουν τον Χάρι και να τον δεχθούν πίσω, αλλά χωρίς την Μέγκαν» είπε στο περιοδικό Ok. Παρόλα αυτά, η Bond σημειώνει ότι το σενάριο αυτό είναι «απίθανο αυτή τη στιγμή».

Πρίγκιπας Χάρι: Πώς ήξεραν ότι παρακαλούσα την πρώην μου να τα ξαναβρούμε; – Η κόντρα με τον δικηγόρο της Mirror

«Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα αρκετή καλή θέληση απέναντι στον Χάρι, για την ακρίβεια απέναντι στον παλιό Χάρι που όλοι θυμόμαστε», είπε στο περιοδικό. «Θα μπορούσε να ανακτήσει το έδαφος που έχασε και εν καιρώ να τον καλωσορίσουν πίσω. Αλλά δεν νομίζω αυτό υπάρχει ακόμα κάπου στον ορίζοντα».

Τα σχόλια της Bond είναι στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις του πρώην μπάτλερ της Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ, ο οποίος πρόσφατα ανέφερε ότι οι Βρετανοί θα υποδεχθούν τον Χάρι με «ανοιχτές αγκάλες».

«Είμαι ο μόνος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο που σκέφτεται, αν τελικά ο Χάρι ξύπνησε και βλέπει την αλήθεια; Έχει δει επιτέλους την αλήθεια για το τι κάνει η γυναίκα του και ότι έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου; Ότι τον μάγεψε η ομορφιά της ή κάτι τέτοιο; Γιατί όλοι το ξέρουμε αυτό, αλλά δεν φαίνεται να το βλέπει, τουλάχιστον έως τώρα», είχε δηλώσει στο GB news.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όταν συμβεί αυτό, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι θα συμβεί, τότε θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και νομίζω ότι ο πατέρας του και ο αδελφός του θα τον καλωσορίσουν πίσω στη χώρα με ανοιχτές αγκάλες», ισχυρίστηκε ο πρώην βασιλικός υπάλληλος.

«Υπάρχει ένα στοιχείο του Χάρι που όλοι αγαπάμε, απλά δεν καταλαβαίνουμε γιατί κάνει αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή».

Επίσης, ο πρώην μπάτλερ του βασιλιά Καρόλου, Γκραντ Χάρολντ, εκτίμησε ότι μια πιθανή μετακόμιση στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πολύ πιθανή. Ο Γκραντ Χάρολντ, ο οποίος εργάστηκε ως μπάτλερ του Καρόλου από το 2004 έως το 2011 όταν ήταν Πρίγκιπας της Ουαλίας, επιμένει ότι η επιστροφή του εξόριστου πριγκιπικού ζεύγους είναι πιθανή στο μέλλον.

«Ποτέ μην λες ποτέ. Είναι πάντα πιθανό μια μέρα να θέλει να γυρίσει, είναι πιθανό να αγοράσει ένα ακίνητο εδώ- αν θα ήθελε να έρθει -και η Μέγκαν Μαρκλ ωστόσο να μην ήθελε να επιστρέψει», είπε αποκλειστικά ο Χάρολντ, στην The Post.

«Η Μέγκαν δεν έχει ουσιαστικά οικογένεια στη Βρετανία, όλη η οικογένειά της βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και εκεί ο Χάρι αποφάσισε ότι θέλει να στήσει το σπιτικό του», τόνισε, εκτιμώντας ότι ο πρίγκιπας Χάρι «θα έχει πάντα μια σχέση με το Ηνωμένο Βασίλειο» και ποτέ «δεν θα θελήσει να κόψει εντελώς τους δεσμούς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ