Νεκρή τουρίστρια στην Κόνιτσα – Λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της και την καταπλάκωσε

Νεκρή στους Πάδες Κόνιτσας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής μία 59χρονη τουρίστρια.  Η 59χρονη είχε μεταβεί την περιοχή της Κόνιτσας, προκειμένου να παρακολουθήσει, όπως είπε ο σύζυγός της στους αστυνομικούς, φεστιβάλ βαλκανικής μουσικής το Σαββατοκύριακο.

Η άτυχη γυναίκα ήταν από τη Σουηδία και διέμενε με τον Έλληνα σύζυγό της, στη Θεσσαλονίκη. Η φίλη της την περίμενε στην περιοχή, όμως η 59χρονη δεν εμφανίστηκε ποτέ, ενώ από χθες, ο σύζυγός της δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί της. Όπως είναι λογικό, ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία. Από το βράδυ του Σαββάτου ξεκίνησαν έρευνες από αστυνομικούς του Τμήματος Κόνιτσας, που διαπίστωσαν ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού της τηλεφώνου είχε δοθεί από τα Άρματα.

Το πρωί της Κυριακής η 59χρονη εντοπίστηκε νεκρή στη θέση «Αγία Μαρίνα» του χωριού Πάδες.  Οι αστυνομικοί την βρήκαν νεκρή κοντά στο αυτοκίνητο της , σε έναν κατηφορικό δρόμο. Η γυναίκα φέρεται να είχε σταματήσει το αυτοκίνητό της στο συγκεκριμένο σημείο και στη συνέχεια να είχε βγάλει τραπεζάκι και καρέκλα για να γευματίσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αυτοκίνητο που δεν είχε τραβηγμένο χειρόφρενο και την παρέσυρε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της κάτω από τις ρόδες του.

Η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη ενώ στο σημείο αναμένεται να γίνει αυτοψία από Ιατροδικαστή, προκειμένου να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου της 59χρονης.

Πηγή πληροφοριών: epiruspost, ΑΠΕ

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ