Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Εγκαταλείπουν τελικά το Frogmore Cottage – Οι Sussexes επιστρέφουν τα κλειδιά

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ άφησαν επιτέλους το Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ, έξι μήνες αφότου ο Βασιλιάς τους έδωσε το τελεσίγραφο. Έτσι πλέον, και τα τελευταία από τα υπάρχοντά τους έχει αποσταλεί στην Καλιφόρνια και τα κλειδιά επιστράφηκαν, μειώνοντας το πρόστιμο πριν από την αυριανή προθεσμία.

Μέγκαν Μαρκλ: «Είναι ατάλαντη» – Το παρασκήνιο με το συμβόλαιο στο πρακτορείο

Το ζευγάρι πλέον δεν έχει σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο και ίσως χρειαστεί να μείνουν με φίλους ή να κάνουν κράτηση σε ξενοδοχεία την επόμενη φορά που θα επιστρέψουν στη χώρα, αναφέρει η The Sun.

Τον Ιανουάριο, αποκαλύφθηκε ότι οι Σάσεξ έλαβαν την ειδοποίηση έξωσης από το Frogmore, λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του Χάρι, Spare.

Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευμα – «βόμβα» – Θα μπορούσε να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη influencer στον κόσμο

Το διατηρητέο ​​εξοχικό σπίτι, το οποίο διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και φημίζεται για τη σπιτική του γοητεία, πρόκειται να ενοικιαστεί. Είναι άγνωστο εάν ο πρίγκιπας Άντριου θα εγκαταλείψει την κοντινή Βασιλική Στοά 31 δωματίων για να μετακομίσει. Ο Βασιλιάς Κάρολος φέρεται να του έχει προτείνει αρκετές φορές να μετακομίσει εκεί, αλλά φαίνεται να βρίσκει… αντίσταση.

Μέγκαν Μαρκλ: «Σκοπεύει να εγκαταλείψει τον Χάρι και να πάρει την επιμέλεια»

Η ιστορία του Frogmore

Το Frogmore είναι πλήρως ανακαινισμένο. Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν ανακαίνιση που κόστισε 2,4 εκατομμύρια λίρες. Έτσι, μοιάζειαπίθανο να είναι άδειο για πολύ, σύμφωνα με πηγές στο Παλάτι. Παρουσιάστηκε στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ ως γαμήλιο δώρο από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, αλλά έμειναν στο εξοχικό για μόλις έξι μήνες.

Ο Sir Michael Stevens είπε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έχουν εκκενώσει το Frogmore Cottage». Πρόσθεσε ότι η βασιλική οικογένεια έχει πλέον «ένα πολύ ενισχυμένο πλεονέκτημα».

Ο πρίγκιπας έμεινε για τελευταία φορά στο Frogmore όταν κατέθεσε σε μια δίκη για χακάρισμα του τηλεφώνου του νωρίτερα αυτό το μήνα. Πιστεύεται ότι αυτός και η σύζυγός του θα έπρεπε να συνάψουν ιδιωτική συμφωνία με τον Βασιλιά εάν επιθυμούσαν να μείνουν ξανά σε κάποιο βασιλικό χώρο. Τα χρήματα που δαπανήθηκαν για ανακαινίσεις επιστράφηκαν στους φορολογούμενους από τον πρίγκιπα Χάρι. 

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης της έξωσης, το ζευγάρι ειπώθηκε ότι ήταν «πραγματικά σύμφωνο» με την απόφαση και είχε μια προσέγγιση συγκαταβατική.

Μέγκαν Μαρκλ πρίγκιπας Χάρι Netflix
Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex φωτογραφήθηκαν μέσα στην κουζίνα τους στο Frogmore Cottage στο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix

Ενώ οι Sussexes έμειναν στο Frogmore Cottage μετά το θάνατο της βασίλισσας, έχουν βρεθεί εκεί μόνο λίγες φορές από τότε που έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο πριν από τρία χρόνια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ