Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευμα «χαστούκι» από το Rolling Stone – «Δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν»

Ένα ακόμη δημοσίευμα αναφέρεται στις επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ζεύγος Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι, οι οποίοι φέρονται να αποδίδουν τις αποτυχίες στην κακή τύχη και τον κορονοϊό. Το περιοδικό Rolling Stone σε άρθρο με τίτλο «Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκονται στην εποχή της αποτυχίας τους» σχολιάζει την πρόσφατη απόφαση του Spotify να ακυρώσει την συμφωνία με το ζευγάρι.

Νέο βιβλίο «βόμβα»: Ο ρόλος της Κέιτ και του Ουίλιαμ στην αυστηρή ανακοίνωση του Παλατιού για Χάρι – Μέγκαν

Για το περιοδικό το αφήγημα του ζευγαριού και ολόκληρη η δημόσια εικόνα τους στηρίχθηκε στην διαμάχη τους με την βασιλική οικογένεια. Το ντοκιμαντέρ για το Netflix, η συνέντευξη-βόμβα στην Όπρα Γουίνφρεϊ και το αυτοβιογραφικό βιβλίο του πρίγκιπα, Χάρι «Ρεζέρβα» όλα στηρίζονται στον τρόπο που έφυγαν από τα βρετανικά ανάκτορα και τις ενδοοικογενειακές συγκρούσεις.

«Μέρος του ζητήματος που αντιμετωπίζουν επί του παρόντος οι Σάσεξ είναι ότι έχουν φτιάξει το εμπορικό σήμα τους γύρω από τα παράπονα τους με την βασιλική οικογένεια. Τώρα, η διαμάχη τους έχει φτάσει σε αδιέξοδο και φαίνεται ότι δεν υπάρχουν περισσότερα να πουν», σχολιάζει το Rolling Stone.

Το νέο βήμα του πρίγκιπα Χάρι χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ

Το περιοδικό κάνει σύγκριση του ζευγαριού με το ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν.  «Η υπερβολική έκθεση των Καρντάσιανς είναι λιγότερο ενοχλητική γιατί μας δίνουν πάντα κάτι καινούργιο, αλλά ως ένα ζευγάρι που είναι αποκομμένο από τις οικογένειες του, το αφήγημα των Σάσεξ φαίνεται ότι έχει μείνει στάσιμο. Έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον και ακόμη χειρότερα: γίνεται ενοχλητικό», σημειώνει το άρθρο.

Στη συνέχεια εξηγεί ότι το ζευγάρι δεν μπορεί να φτιάξει μία δημόσια εικόνα όπως της Μισέλ Ομπάμα και της Όπρα Γουίνφρεϊ, που παλεύουν εδώ και πολλά χρόνια στον δημόσιο στίβο. Όπως σημειώνει το Rolling Stone δεν έχουν κάνει την δουλειά που απαιτείται για να ανέβουν σε αυτό το σημείο.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Εγκαταλείπουν τελικά το Frogmore Cottage – Οι Sussexes επιστρέφουν τα κλειδιά

Παράλληλα αποκαλύπτει ότι το Netflix δεν έχει ακυρώσει το συμβόλαιο δεκάδων εκατομμυρίων με το ζευγάρι αλλά τους έχει στείλει τελεσίγραφο. Το Rolling Stone καλεί την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα, Χάρι να «επανεφεύρουν» τους εαυτούς τους και να «χτίσουν» μία πιο εμπορική εικόνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ