Νέο βιβλίο «βόμβα»: Ο ρόλος της Κέιτ και του Ουίλιαμ στην αυστηρή ανακοίνωση του Παλατιού για Χάρι – Μέγκαν

Ήταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας που πίεσε τη βασίλισσα να δηλώσει ότι «οι αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν» στην περίφημη απάντησή της στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, ισχυρίζεται ένα νέο βιβλίο «βόμβα».

Το νέο βήμα του πρίγκιπα Χάρι χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ

Στα παρασκήνια, η Κέιτ ήταν ακόμη πιο «ατσαλένια» από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ βοηθώντας να επινοηθεί η σθεναρή απάντηση του παλατιού στους εμπρηστικούς ισχυρισμούς ρατσισμού των Σάσεξ που έγιναν κατά τη διάρκεια της συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρεϊ. Ο μελλοντικός βασιλιάς και η βασίλισσα λέγεται ότι ήταν ενωμένοι στην επιθυμία μιας «σκληρότερης» δήλωσης μετά την τηλεοπτική “βόμβα” του Χάρι και της Μέγκαν.

Νέο φως έχει ρίξει στο δράμα που εκτυλίχθηκε με επίκεντρο το Παλάτι, ο βασιλικός ανταποκριτής Valentine Low στη χαρτόδετη έκδοση του βιβλίου του Courtiers.

Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευμα – «βόμβα» – Θα μπορούσε να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη influencer στον κόσμο

Αποκαλύπτει λεπτομερώς πώς η αείμνηστη Βασίλισσα ενέκρινε τη λεπτή αλλά σταθερή απάντηση στην τοξική επίθεση που έκανε ο εγγονός της, πρίγκιπας Χάρι με την βοήθεια της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ, στη μοναρχία στην περιβόητη συνέντευξη τον Μάρτιο του 2021.

Ο ισχυρισμός-σοκ πυροδότησε συνομιλίες για την κρίση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου ήδη με τον πρίγκιπα Φίλιππο βαριά άρρωστο στο νοσοκομείο. Η Μέγκαν είπε στην Όπρα ότι είχε τηλεφωνήσει στη βασίλισσα για να ελέγξει την κατάστασή του καθώς πέρασε σχεδόν ένα μήνα στο νοσοκομείο ενώ νοσηλευόταν για μόλυνση. Πέθανε περίπου έναν μήνα αργότερα.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Θα το μετανιώσουν» – Η απόφαση τα παιδιά τους να μην βλέπουν τους συγγενείς

Μία πηγή από το Παλάτι αποκαλύπτει στο βιβλίο του Low: «Ένας από τους λόγους ήταν ότι η αείμνηστη Βασίλισσα ήταν ανένδοτη ότι επρόκειτο να παρακολουθήσει πρώτα τη συνέντευξη πριν βγει κάποια ανακοίνωση».

Οι διαπραγματεύσεις για την επίσημη απάντηση στον Χάρι και στην Μέγκαν

Και έτσι την Τρίτη ξεκίνησαν οι σοβαρές διαπραγματεύσεις για την επίσημη απάντηση στον Χάρι και τη Μέγκαν – με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ να ηγούνται της “μάχης”. Σύμφωνα με το βιβλίο, που κυκλοφόρησε στους Times : «Κάθισαν μαζί σε έναν καναπέ καθώς συζητούσαν με τους αξιωματούχους πώς να αντιμετωπίσουν τους εμπρηστικούς ισχυρισμούς των Sussexes».

Ένα σχέδιο του παλατιού αρχικά δεν περιελάμβανε τη διάσημη φράση και ήταν μια «πολύ πιο ήπια εκδοχή». Το βιβλίο υποστηρίζει πως «Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ ήταν ξεκάθαρο σε ποια πλευρά της συζήτησης βρίσκονταν. Ήθελαν να σκληρύνει λίγο η ανακοίνωση».

Λέγεται ότι το ζευγάρι ήταν ανένδοτο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ