Τάκης Ζαχαράτος: Τι απάντησε για το σατιρικό βίντεο με την Πόπη Τσαπανίδου

Για το σατιρικό βίντεο με την Πόπη Τσαπανίδου και την αντίδραση της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος στη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη, του Γιώργου Περρή και της Δήμητρας Σελεμίδου  στο Faliro Summer Theater.

Το σκετς του Τάκη Ζαχαράτου και η αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου – ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, notia.gr, o Τάκης Ζαχαράτος αφού τραγούδησε το τραγούδι «Σωτηρία της Ψυχής» και τα «Παιδιά του Πειραιά» ως Μελίνα Μερκούρη, δεν παρέλειψε να μιμηθεί και τον Μάριο Φραγκούλη.

«Κύριε Φραγκούλη πρέπει να κάνω και εσάς κάποια στιγμή» του είπε.

«Είστε η οικογένειά μου, όχι φίλοι μου, έχτε κάνει μία μαγική παράσταση, μπράβο σας, δεν ξέρω έχω συγκινηθεί και έχω κλάψει με τα τραγούδια της Λίνας Νικολακοπούλου. Θέλετε κάτι επίκαιρο να πω, να βγω Ανδρουλάκης καλύτερα, αφήστε την Τσαπανίδου, βρήκαμε τον μπελά μας. Εγώ θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά τα χρόνια ξεκίνησα να κάνω την καριέρα μου που την έχω αφιερώσει πρώτα από όλα στην μητέρα μου και στις σπουδαίες Ελληνίδες. Όπως η Μελίνα, η Αλίκη, η Ρένα Βλαχοπούλου. Και ξέρετε πάρα πολύ καλά πόσο εκτιμώ τις γυναίκες, τις σέβομαι και τις αγαπώ. Από εκεί και πέρα η σάτιρα είναι αυτό που λέμε, ό, τι δίνεις παίρνεις».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Δείτε εδώ το σατιρικό βίντεο με τον Τάκη Ζαχαράτο ως Πόπη Τσαπανίδου στον ΑΝΤ1:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ