Το σκετς του Τάκη Ζαχαράτου και η αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου – ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου προκάλεσαν τα λόγια του Τάκη Ζαχαράτου στο σκετς που έκανε κατά τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός κωμικός και showman βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και μεταμφιέστηκε σε… Πόπη Τσαπανίδου, κάνοντας, στην ουσία, τη δική του παρέμβαση για το εκλογικό αποτέλεσμα, μέσα από ένα σκετς «επιθεώρησης», το οποίο όμως έφερε την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για κάποιο λόγο φάνηκε ενοχλημένη από τα όσα είπε ο Τάκης Ζαχαράτος, θεωρώντας τα άκρως σεξιστικά.

«Μου στείλανε για το περίφημο βίντεο με τον κωμικό (δεν τον κατονόμασε), με το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε φράσεις που δεν είναι χιούμορ, δεν είναι σάτιρα, αλλά είναι βαριά σεξιστικό».

«Όταν μου είπατε ότι υπήρξε χιουμοριστικό βίντεο γέλασα, και είπα ήρθε η σειρά μου και καλοδεχούμενο. Αλλά μου μεταφέρονται εκφράσεις που δεν συνιστούν σάτιρα, αλλά είναι σεξιστικές εκφράσεις, χυδαίες λέξεις. Δεν το έχω δει και κρατάω μια επιφύλαξη».

Από την πλευρά του ο Νίκος Χατζηνικολάου προσπάθησε να της εξηγήσει πως η αντίδραση της ήταν υπερβολική και πως το σκετς δεν είχε χυδαίες εκφράσεις, αλλά ήταν στα πλαίσια επιθεώρησης. Μάλιστα της είπε ότι και ο ίδιος έχει «υποστεί πολύ χειρότερα κείμενα από αυτό» του Τάκη Ζαχαράτου.

«Είστε υπερβολική. Έχω δεχθεί και εγώ τέτοιου είδους σάτιρα, επί δεκαετίες, άγρια σάτιρα και από επιθεωρήσεις… Κυρία Τσαπανίδου νομίζω ότι είστε υπερβολική».

«Ήταν ένα επιθεωρησιακό κείμενο… Εγώ έχω υποστεί πολύ χειρότερα κείμενα από αυτό. Δεν είχε χυδαίες λέξεις, όχι».

Δείτε τα όσα είπε ο Τάκης Ζαχαράτος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ