Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Θα το μετανιώσουν» – Η απόφαση τα παιδιά τους να μην βλέπουν τους συγγενείς

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα «ζήσουν για να μετανιώσουν» που τα παιδιά τους δεν έχουν καμία σχέση με τους συγγενείς τους, δήλωσε ο πρώην εκδότης του Vanity Fair Γκρέιντον Κάρτερ στην Telegraph.

Πρίγκιπας Χάρι: «Είναι αδύναμος κρίκος» εκτιμά το Παλάτι – Οι νέες κινήσεις της Μέγκαν Μαρκλ

«Αυτό θα τους στοιχειώσει ξανά σε κάποιο σημείο», είπε. «Δεν βλέπουν τα ξαδέλφια τους, ούτε θείους ή θείες και δεν βλέπουν παππούδες και γιαγιάδες, εκτός από μία… Την μητέρα της Μέγκαν».

Ο Κάρτερ, 73 ετών, επέκρινε επίσης το Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, όπου οι “αυτο-εξόριστοι” βασιλιάδες επέλεξαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε μια εντυπωσιακή έπαυλη των 14,6 εκατομμυρίων δολαρίων, λέγοντας ότι δεν υπάρχει «τίποτα, τίποτα, τίποτα να κάνουν τα παιδιά εκεί, ούτε οι μεγάλοι», ενώ την αποκάλεσε «την αίθουσα αναμονής του Θεού».

Μέγκαν Μαρκλ: «Σκοπεύει να εγκαταλείψει τον Χάρι και να πάρει την επιμέλεια»

«Είναι 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Λος Άντζελες. Δεν μπορεί να υπάρχουν πολλά παιδιά εκεί γιατί οι νέες οικογένειες δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά», εξήγησε.

Ο Καναδός δημοσιογράφος στάθηκε επίσης στο περιβόητο «κυνηγητό με αυτοκίνητο» του ζευγαριού στο Μανχάταν τον περασμένο μήνα.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η απόφαση «βόμβα» – «Δεν έμεινε τίποτα άλλο να πουν»

Το ζευγάρι και οι εκπρόσωποί τους περιέγραψαν τη δοκιμασία της 16ης Μαΐου ως μια «σχεδόν καταστροφική» και «αδυσώπητη» δίωρη καταδίωξη των παπαράτσι καθώς επέστρεφαν στο διαμέρισμα ενός φίλου τους μετά τα βραβεία Women of Vision στην αίθουσα χορού Ziegfeld, όπου η Μέγκαν Μαρκλ τιμήθηκε από την Gloria Steinem.

Ο Κάρτερ είπε ότι οι ισχυρισμοί του ζευγαριού για την καταδίωξη ακούγονταν πρόχειροι. «Έχω ζήσει στη Νέα Υόρκη για 50 χρόνια και δεν μπορείς να πας πιο γρήγορα από 3 μίλια την ώρα» σημείωσε. «Όταν το διάβασα για πρώτη φορά σκέφτηκα, “Δεν φαίνεται σωστό”».

Αστυνομικές πηγές επιβεβαίωσαν μετά το περιστατικό ότι «ποτέ δεν υπήρξε καταδίωξη υψηλής ταχύτητας».

Ο Κάρτερ, ο οποίος είπε ότι «δεν ενδιαφέρεται» για τη βρετανική μοναρχία, παραδέχτηκε στην Telegraph ότι του αρέσει να παρακολουθεί το δράμα της βασιλικής οικογένειας να εκτυλίσσεται. «Μου αρέσει όταν τα πράγματα πάνε στραβά για αυτούς. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, είναι βαρετό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ