Κριστιάνο Ρονάλντο: Έξαλλοι οι νέοι γείτονές του – «Ετοιμάζει έπαυλη σαν “πυραμίδα του Φαραώ”»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενοχλεί τους νέους γείτονές του στην Λισαβόνα με την κατασκευή μιας πολυτελούς έπαυλης που θεωρείται ότι «μοιάζει με νοσοκομείο». Οι κατασκευαστικές εργασίες για την έπαυλη βρίσκονται έναν χρόνο πίσω από το χρονοδιάγραμμα.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η τεχνητή νοημοσύνη τον… μεταμόρφωσε σε Ιταλό, Νιγηριανό και Ιάπωνα.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Look, ο Ρονάλντο και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έχουν εξοργίσει τους γείτονες με την εκτέλεση εκτεταμένων εργασιών στο ακίνητο αξίας 28 εκατομμυρίων λιρών, οι οποίες συνεχίζονται για περισσότερα από τρία χρόνια και θα συνεχιστούν για τουλάχιστον 12 μήνες. Οι ντόπιοι αποκαλούν την έπαυλη υποτιμητικά ως “πυραμίδα του Φαραώ Ρονάλντο”.

Οι αρχικές αναφορές υποδεικνύουν ότι το εν λόγω κτίριο θα κόστιζε περίπου 10 εκατομμύρια λίρες (13 εκατομμύρια δολάρια) για την ολοκλήρωσή του, αλλά ο προϋπολογισμός έχει εκτοξευθεί στα 28 εκατομμύρια £ (36 εκατομμύρια δολάρια). Οι ντόπιοι είναι λιγότερο εντυπωσιασμένοι με την τρέχουσα κατάσταση και πώς θα μοιάζει στο τέλος η έπαυλη.

Ο Ρονάλντο ζήτησε από κάμεραμαν να μην του κάνει κοντινά πλάνα για μην φαίνονται οι ρυτίδες – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Twitter από τα σχέδια της έπαυλης

 

Το περιοδικό Look αναφέρει ότι οι γείτονες του Ρονάλντο είπαν: «Χτίζουν τρία χρόνια. Το σπίτι είναι τόσο μεγάλο που μοιάζει με νοσοκομείο. Ο δρόμος μου είναι κλειστός εδώ και μήνες, ο κήπος μου είναι γεμάτος σκόνη. Όλα λόγω της… πυραμίδας του Φαραώ Ρονάλντο».

Ο Ρονάλντο αναμένεται να περάσει περισσότερο χρόνο στην πολυτελή κατοικία του στη Λισαβόνα –που περιλαμβάνει μια γιγάντια γυάλινη πισίνα με υποβρύχιο διάδρομο– μόλις κλείσει την καριέρα του στο ποδόσφαιρο, με τον 38χρονο να προετοιμάζεται μακροπρόθεσμα για τη μόνιμη εγκατάσταση της οικογένειάς του. Ο 38χρονος θέλει ένα κύριο υπνοδωμάτιο που θα έχει μέγεθος 1.000 τετραγωνικά πόδια.

Ο Ρονάλντο έχει επίσης μια πολυτελή βίλα στο Τορίνο, έχοντας περάσει τρία χρόνια στην Ιταλία με τη Γιουβέντους, μια έπαυλη αξίας 4,8 εκατομμυρίων λιρών σε μια περιφραγμένη έκταση στα περίχωρα της Μαδρίτης και μια επταώροφη πολυκατοικία στο νησί της Μαδέρα.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ