Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του εγγονού του

Δύσκολες στιγμές περνάει η οικογένεια του ηθοποιού, Ρόμπερτ Ντε Νίρο μετά τον θάνατο του 19χρονου εγγονού του. Ο ηθοποιός έσπασε την σιωπή του και είπε ότι είναι βαθιά στεναχωρημένος για τον θάνατο του.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ποιος ήταν ο 19χρονος εγγονός του που πέθανε

Αμέσως μετά την είδηση του θανάτου οι φωτογράφοι εντόπισαν τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο να φεύγει από το διαμέρισμα του στην Νέα Υόρκη. Ο 79χρονος ηθοποιός φορούσε μάσκα, γυαλιά και καπέλο και μπήκε σε ένα SUV.

O 19χρονος ήταν γιος της Ντρένα Ντε Νίρο, της μεγαλύτερης από τα 7 παιδιά του ηθοποιού. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο την υιοθέτησε το 1976 μετά τον γάμο του με την μητέρα της, Ντάνι Άμποτ. Στη συνέχεια ο ηθοποιός απέκτησε με την Άμποτ τον γιο του, Ραφαέλ.

Με την δεύτερη σύζυγο του Τούκι Σμιθ έχει αποκτήσει τα δίδυμα, Άαρον και Τζούλιαν. Με την τρίτη σύζυγο του Γκρέις Χάιταουερ καλοσώρισαν στον κόσμο τον 25χρονο Έλιοτ και την 11 Χέλεν. Τον περασμένο Μάιο ο ηθοποιός απέκτησε το έβδομο παιδί του με την σύντροφο του, Τίφανι Τσεν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του 19χρονου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι η υπόθεση ερευνάται ως υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο νεαρός Λεάνδρο φέρεται να εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα του στην Νέα Υόρκη ανάμεσα σε ναρκωτικές ουσίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ