Με τη Realnews που κυκλοφορεί: Έγκλημα στο Μαλιμπού, του Λι Γκόλντμπεργκ, μια ιστορία δράσης και τρόμου με απρόβλεπτο τέλος

Εκτάκτως το Μ. Σάββατο με τη Real News:  Έγκλημα στο Μαλιμπού, του Λι Γκόλντμπεργκ, μια ιστορία δράσης και τρόμου με απρόβλεπτο τέλος

Για έναν επαγγελματία απατεώνα και έναν αδίστακτο ανακριτή εμπρησμών, ο φόβος και η εκδίκηση εξαπλώνονται σαν τη φωτιά, σε αυτό το εμπρηστικό θρίλερ από τον #1 στη λίστα των ευπώλητων συγγραφέων των New York Times Λι Γκόλντμπεργκ. 

Η κόλαση έρχεται στη Νότια Καλιφόρνια κάθε Οκτώβρη. Την κατευθύνουν οι άνεμοι της Σάντα Άννα, που πνέουν σχεδόν με τη δύναμη τυφώνα και πυροδοτούν καταστροφικές πυρκαγιές. Ο Ντάνι Κόουλ, όμως, ανυπομονεί για τις φλόγες. Μια πύρινη λαίλαπα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται για να διαπράξει μια παράτολμη ληστεία και να πάρει εκδίκηση για τον φίλο που έχασε. 

Την ώρα που η πιο καταστροφική πυρκαγιά στην ιστορία του Λος Άντζελες κατακαίει τις πλαγιές του Μαλιμπού, ο ανακριτής του Τμήματος Εμπρησμών Γουόλτερ Σαρπ και ο νέος του συνεργάτης Άντριου Γουόκερ, πρώην αξιωματικός της Δικαστικής Αστυνομίας, υποπτεύονται ότι κάποιος έβαλε σκόπιμα τις φωτιές ως ένα τρομερό μέσο με απρόβλεπτο τέλος. Ενώ η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη ο Ντάνι εκτελεί το λαμπρό του σχέδιο, αγνοώντας ότι ο Σαρπ και ο Γουόκερ πλησιάζουν. Όταν όμως όλοι συγκρούονται σε ένα φλεγόμενο φαράγγι, όλα αλλάζουν και βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν αναπάντεχο εχθρό σε μια αναπόφευκτη κόλαση. 

Εκτάκτως το Μ. Σάββατο με τη Realnews.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ