Ο γαμπρός που έγινε διάσημος στο TikTok μετά τη φάρσα στη νύφη την ημέρα του γάμου τους – «Η αρχή του τέλους»

Ένας γαμπρός έχει γίνει viral αφού έκανε μια «σκληρή» φάρσα στη νέα του σύζυγο αμέσως μετά τον γάμο του ζευγαριού.  Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο TikTok και κέρδισε σχεδόν 11,4 εκατομμύρια προβολές , δείχνει το ευτυχισμένο ζευγάρι να τρέχει προς μια πισίνα με προφανή πρόθεση να πηδήξει μέσα συγχρόνως.

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ωστόσο, ο γαμπρός αντί να πηδήξει μαζί με την σύζυγό του, περνάει στο πλάι, ενώ εκείνη πέφτει στην πισίνα.

Μούσκεμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, το χαμόγελο της όχι και τόσο… χαρούμενης νύφης τρεμοπαίζει καθώς κολυμπάει μέχρι την άκρη της πισίνας, ενώ οι καλεσμένοι της και ο νέος σύζυγός της παρακολουθούν.

@viralsnare That prank was brutal🤦🏻‍♂️😂 #viralsnare #brideprank #weddingtiktok #weddingprank ♬ original sound – ViralSnare

«Αυτή η φάρσα ήταν βάναυση», γράφει η λεζάντα του βίντεο, ενώ το κείμενο που εμφανίζεται πάνω στα πλάνα κάνει την ερώτηση… του ενός εκατομμυρίου: «Γιατί της το έκανε αυτό;»

Αρκετοί TikTokers έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από το βίντεο. «Ουάου. Τέλος γάμου» σχολίασε ένας χρήστης. «Η αρχή του τέλους», προειδοποίησε ένα δεύτερο άτομο. «Αν αυτό δεν είναι μεταφορά για το υπόλοιπο της σχέσης τους, δεν ξέρω τι είναι», προειδοποίησε ένα τρίτο άτομο.

«Αυτό δεν είναι φάρσα, είναι άμεση ακύρωση του γάμου», είπε ένας τέταρτος.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που οι νεόνυμφοι κάνουν φάρσες ο ένας στον άλλον. Έχουν ανεβάσει αρκετά βιντεάκια με πιο.. αθώες πλάκες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ