Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: «Θα κάνουν τα πάντα στη σωστή τιμή» – Θέλουν να διατηρήσουν το χλιδάτο lifestyle

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε σε αυτό το σημείο, εάν αυτό θα τους κάνει να κερδίσουν αρκετά χρήματα ώστε να διατηρήσουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το OK! Magazine, οι Sussex είναι πρόθυμοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να διατηρήσουν τον τρόπο ζωής που δεν είναι καθόλου οικονομικός, η πανάκριβη έπαυλη, το κόστος της προσωπικής τους ασφάλειας, τα πολυτελή ταξίδια είναι μόνο ένα κομμάτι του “παζλ” από τη στιγμή που εγκατέλειψαν  τις ανώτερες βασιλικές θέσεις τους το 2020.

«Θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να διατηρήσουν τον κομψό τρόπο ζωής τους στο Montecito», είπε η πηγή. «Ο Χάρι συμφώνησε ακόμη και να κάνει μια δημόσια συνεδρία θεραπείας τον Μάρτιο – μια εκδήλωση 90 λεπτών ζωντανής ροής με τον ειδικό στα τραύματα και συγγραφέα τον Δρ Γκάμπορ Ματέ» επεσήμανε πρόσφατα η πηγή σε ένα περιοδικό.

Η πηγή ισχυρίστηκε ότι «τίποτα δεν είναι εκτός συζήτησης» για το ζευγάρι αρκεί να μπορεί να αποφέρει μεγάλα ποσά. «Ο Χάρι και η Μέγκαν ξέρουν ότι τα project τους δεν πήγαν όπως είχαν προγραμματιστεί, αλλά είναι αποφασισμένοι να το τηρήσουν και να γίνουν επιτυχημένοι με κάθε τίμημα».

Ο Δούκας και η Δούκισσα φέρεται να βρίσκονται στην «εποχή της αποτυχίας τους» όπως αποδόθηκε σε ένα δημοσίευμα – “χαστούκι” από το περιοδικό Rolling Stone.

Φαινομενικά είχαν μια ροή επιχειρηματικών αποτυχιών αφού έχασαν τη συμφωνία, αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων με το Spotify ύστερα από μόλις μία σεζόν του podcast της Μέγκαν Μαρκλ, Archetypes. Σύμφωνα με μια πηγή που επικαλείται το Variety, το Spotify περίμενε περισσότερο περιεχόμενο από την Archewell.

Πηγές κοντά στο Spotify δήλωσαν επίσης ότι το βασιλικό ζεύγος δεν πληρούσε το κριτήριο παραγωγικότητας που απαιτείται για να λάβει το πλήρες ποσό των κεφαλαίων από τη συμφωνία, σύμφωνα με την Wall Street Journal. Επιπλέον, σύμφωνα με αναφορές, το Netflix είναι απίθανο να ανανεώσει τη συμφωνία του με τους Sussexes, αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων. Έως τώρα έχουν λάβει μόνο περίπου το μισό ποσό.

Ωστόσο, το Netflix διέψευσε τους ισχυρισμούς σε μια δήλωση, «Εκτιμούμε τη συνεργασία μας με την Archewell Productions. Ο Χάρι και η Μέγκαν ήταν το μεγαλύτερο ντεμπούτο ντοκιμαντέρ του Netflix και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί σε μια σειρά από έργα, συμπεριλαμβανομένης της επερχόμενης σειράς ντοκιμαντέρ Heart of Invictus».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ