Βραζιλία: 23χρονη οπαδός έχασε την ζωή της – Δέχθηκε χτύπημα με μπουκάλι στον λαιμό

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στην Βραζιλία με τον θάνατο της 23χρονης, Γκαμπριέλα Ανέλλι, η οποία έχασε την ζωή της όταν τραυματίστηκε στο λαιμό από μπουκάλι μπύρας. Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο twitter φαίνεται η νεαρή γυναίκα να βρίσκεται στο έδαφος αμέσως μετά τον τραυματισμό της.

Η 23χρονη βρισκόταν έξω από το στάδιο Αλιάνζ Παρκ το βράδυ του Σαββάτου όταν ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Παλμέιρας και οπαδούς της Φλαμένγκο. Η γυναίκα δέχθηκε χτύπημα με το μπουκάλι και σύμφωνα με το Sky News υπέστη δύο καρδιακές ανακοπές.

 

Στη συνέχεια η 23χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στην ζωή.  «Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε ότι μια 23χρονη μπορεί να πέσει θύμα βαρβαρότητας σε έναν χώρο που είναι προορισμένος για διασκέδαση» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ομάδα Παλμέιρας και ζήτησε από την  αστυνομία να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας «που πλήγωσε το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας».

Σύμφωνα με τις αρχές του Σάο Πάολο, ο άνθρωπος που τραυμάτισε θανάσιμα την 23χρονη είναι ο 26χρονος Λεονάρντο Σαντιάγκο, στον οποίο απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θανάσιμος τραυματισμός της 23χρονης έγινε όταν οπαδοί της Παλμέιρας εντόπισαν δύο οπαδούς της Φλαμένγκο και τους κυνήγησαν. Τότε ο 26χρονος πέταξε το μπουκάλι που χτύπησε την 23χρονη Γκαμπριέλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ