Μπράντλεϊ Κούπερ: Δούλεψε σε καντίνα στη Νέα Υόρκη – Τον επισκέφθηκαν η Ιρίνα Σάικ και η Τζίτζι Χαντίντ

Έκπληξη έκαναν στον Μπράντλεϊ Κούπερ η πρώην σύντροφός του αλλά και η φημολογούμενη νυν καθώς εργαζόταν για φιλανθρωπικό σκοπό στη καντίνα «Danny & Coop’s Cheesesteaks» στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη (6/12). Συγκεκριμένα τον σταρ του Χόλιγουντ επισκέφθηκαν ξεχωριστά η Ιρίνα Σάικ και η Τζίτζι Χαντίντ.

Ο 48χρονος σταρ του «Maestro» , σόκαρε τους θαυμαστές του όταν έφτασε στην Έκτη Λεωφόρο και τη Δυτική Τρίτη Οδό στο Γκρίνουιτς Βίλατζ και άρχισε να φτιάχνει σάντουιτς με cheesesteak Philly.

Η Σάικ σταμάτησε για να φάει στη καντίνα μαζί με την κόρη που έχει αποκτήσει με τον Κούπερ, την έξι ετών Λία Ντε Σέιν Σάικ Κούπερ. Το μοντέλο είχε casual στιλ, φορώντας ένα total black outfit. Σε πολλές από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η Ιρίνα Σάικ φαινόταν ευδιάθετη να μιλά στον πρώην της.

Δείτε βίντεο με τον ηθοποιό στην καντίνα

Το εστιατόριο δημοσίευσε σήμερα στα social media του ένα βίντεο με τον ηθοποιό να κουνάει την ποδιά του ενώ μαγείρευε.

Από την άλλη η Χαντίντ εθεάθη να απολαμβάνει το γεύμα που παρήγγειλε από την καντίνα ενώ στεκόταν δίπλα στην ηθοποιό του «Jurassic Park» Λόρα Ντερν. Και η Χαντίντ επέλεξε να βάλει μαύρα ρούχα, ενώ φόρεσε από πάνω ένα μπλε τζιν μπουφάν.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ συνεργάστηκε με τον Danny DiGiampietro, ιδιοκτήτη της Angelo’s Pizzeria στη Φιλαδέλφεια και όλα τα έσοδα της καντίνας δόθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ