Τζίτζι Χαντίντ: Με τατουάζ που δεν περίμενε κανείς τρέλανε το instagram

Η Τζίτζι Χαντίντ είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα μοντέλα της γενιάς της. Το αγγελικό πρόσωπο σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές της αναλογίες, της έχουν εξασφαλίσει μία θέση στην ελίτ της βιομηχανίας της μόδας και της έχουν προσφέρει εκατομμύρια λεφτά. Όσο ισχυρή είναι στην πασαρέλα άλλο τόσο είναι και στο instagram, έχοντας κοντά 80 εκατομμύρια ακολούθους. Η ίδια φροντίζει συχνά να ανανεώνει το προφίλ που έχει στην πλατφόρμα με φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Θέλοντας λοιπόν για ακόμα μία φορά να δώσει στους ακολούθους της μία γεύση από την ζωή της, ανέβασε δύο φωτογραφίες από τις διακοπές της. Σε αυτές ποζάρει με το μπικίνι της, άβαφτη και με δύο κολιέ στην ξαπλώστρα της. Αυτή την φορά όμως δεν ήταν η ομορφιά της που τράβηξε την προσοχή και τρέλανε τους θαυμαστές της, αλλά το τατουάζ της, το οποίο και παρουσίασε για πρώτη φορά. Πρόκειται για έναν δράκο, τον οποίο και έκανε στην περιοχή του ισχίου της. Στην λεζάντα του post έγραψε «Καλημέρα!» και χρησιμοποίησε έναν δράκο σαν αυτοκόλλητο.

 

Μάλιστα αναδημοσίευσε σε story της και την φωτογραφία που δημοσίευσε φίλη της με το τατουάζ, σε ένα πιο κοντινό πλάνο.

Άμεσα οι ακόλουθοί της έσπευσαν να εκδηλώσουν την αγάπη τους, για αυτή την μη αναμενόμενη κίνηση του μοντέλου, πατώντας της like και κάνοντάς της σχόλια κάτω από το post.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ