Κατερίνα Καινούργιου: Απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα για τα μηνύματα που αντάλλαξαν – «Να κάνω μερικά screenshot»

Στον Γιώργο Λιάγκα απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, μέσω της εκπομπής της, σχετικά με τα μηνύματα που η ίδια είχε αποκαλύψει ότι αντάλλαξαν.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο παρουσιαστής, με αφορμή το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, είχε πει: «Εγώ δεν θα στηρίξω καμία Καινούργιου, αλλά επειδή βγήκε κι έδωσε κάποια μηνύματα… Εγώ δεν έχω στείλει ποτέ κανένα μήνυμα σε κανέναν. Ποτέ! Μου έστειλε η Κατερίνα Καινούργιου μία φορά ένα μήνυμα, όταν κάναμε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης και της απάντησα: «Μη στενοχωριέσαι, δεν πειράζει κι εσύ στα νεανικά νούμερα που σε ενδιαφέρουν, πας μία χαρά». Δεν έστειλα μήνυμα εγώ ποτέ πουθενά σε κανέναν! Όταν μου στέλνουν, απαντάω».

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει στον Γιώργο Λιάγκα και ανέφερε: «Κάτσε να κάνω screenshot κάποια μηνύματα, μη νομίζουν ότι λέω και ψέματα. Υπάρχουν ντοκουμέντα για όλα. Δεν χάθηκε και ο κόσμος. Ναι εννοείται, εγώ μπορεί να στείλω ένα reaction πρώτη, αλλά υπάρχει και μια διάδραση, για να μη νομίζουν ότι λέω ψέματα. Αυτό λέω. Τα έκανα screenshot, τέλεια!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ