Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Στη δημοσιότητα άγνωστο πορτρέτο από τον γάμο τους πριν από 13 χρόνια

Την 13η επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, που δίνει μάχη με τον καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

Το αξιολάτρευτο ταλέντο της πριγκίπισσας Σάρλοτ που κάνει τη μητέρα της Κέιτ Μίντλετον «χαρούμενη»

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα το Παλάτι δίνει στην δημοσιότητα μία φωτογραφία του ζευγαριού σε χαλαρές στιγμές της καθημερινότητας τους για να γιορτάσει την επέτειο τους.

Φέτος επελέγη μία διαφορετική φωτογραφία. Ο επίσημος λογαριασμός του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Instagram δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο από την ημέρα του γάμου τους τον Απρίλιο του 2011 το οποίο δεν είχε δημοσιευθεί μέχρι σήμερα. «Σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια!», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας.

Κέιτ Μίντλετον: Έλαβε νέο τιμητικό τίτλο από τον βασιλιά Κάρολο – «Ήθελε να δείξει την μεγάλη εκτίμησή του»
Η άγνωστη φωτογραφία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον από τον γάμο τους το 2011 που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα.
Η άγνωστη φωτογραφία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον από τον γάμο τους το 2011 που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα. Πηγή: Instagram/princeandprincessofwales

Στην περσινή επέτειο τους είχαν επιλέξει να δημοσιεύσουν μία φωτογραφία από μία βόλτα τους με ποδήλατα.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σε μία βόλτα τους με ποδήλατα. Αυτή η φωτογραφία δόθηκε το 2023 από το Παλάτι στην δημοσιότητα για τον εορτασμό της 12ης επετείου γάμου του ζευγαριού.
Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σε μία βόλτα τους με ποδήλατα. Αυτή η φωτογραφία δόθηκε το 2023 από το Παλάτι στην δημοσιότητα για τον εορτασμό της 12ης επετείου γάμου του ζευγαριού. Πηγή: Instagram/princeandprincessofwales

Το ζευγάρι είχε έναν παραμυθένιο γάμο στο Ουεστμίνστερ Άμπι στις 29 Απριλίου 2011 μετά από 8 χρόνια σχέσης. Η Κέιτ Μίντλετον φορούσε ένα δαντελένιο νυφικό από τον οίκο Alexander McQueen, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε επιλέξει μία από τις στρατιωτικές στολές του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ