Το αξιολάτρευτο ταλέντο της πριγκίπισσας Σάρλοτ που κάνει τη μητέρα της Κέιτ Μίντλετον «χαρούμενη»

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι γνωστή για τις μουσικές της ικανότητες – αφού έχει ξεσηκώσει πολλές φορές το κοινό με τις ικανότητές της στο πιάνο. Και φαίνεται ότι η κλίση της για τις τέχνες πέρασε και στην κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ, η οποία θα κλείσει τα εννέα της χρόνια την επόμενη εβδομάδα.

Πέρυσι, σε μια συγκινητική ανταλλαγή απόψεων με ένα κοριτσάκι στο Berkshire, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, αποκάλυψε ότι η κόρη της  είναι θαυμάστρια του ύμνου του 1987 Shine Jesus Shine.

Τον Οκτώβριο, η Κέιτ επισκέφτηκε το κοινοτικό κέντρο Vsi Razom Community Hub στο Bracknell για να βοηθήσει στην αποστολή βοήθειας στον λαό της Ουκρανίας  όταν άνοιξε μια συνομιλία με το παιδί, που ονομαζόταν Liza. «Άκουσα την κόρη μου να τραγουδάει σήμερα το πρωί και είναι ένα τραγούδι που ονομάζεται Shine Jesus Shine και αυτό με έκανε πολύ χαρούμενη σήμερα το πρωί» είχε πει και το κοριτσάκι απάντησε ότι ήξερε τη μελωδία από την Ουκρανία.

«Το ξέρεις αυτό το τραγούδι; Έχει την ίδια μελωδία; Το άκουσα σήμερα το πρωί και με έκανε πολύ χαρούμενη σήμερα», πρόσθεσε η πριγκίπισσα. «Θα αναζητήσω αυτό το τραγούδι στα Ουκρανικά».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ