Παραιτήθηκε ο Ιάπωνας πολιτικός που έκλεγε με αναφιλητά
Ο Ιάπωνας πολιτικός που προκάλεσε αίσθηση με το σπαρακτικό του κλάμα επί τρεις ώρες σε συνέντευξη Τύπου, προσπαθώντας να δείξει ότι αδίκως τον κατηγορούν για διαφθορά, υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του.
“Τα πολιτικά κόμματα κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του”, ανέφερε ένας αξιωματούχος του περιφερειακού συμβουλίου του Χιόγκο, το οποίο έκανε δεκτή την παραίτηση.
Στις αρχές Ιουλίου ο 47χρονος Ριουτάρο Νονομούρα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Κόμπε για να εξηγήσει πώς ξόδεψε 30.000 ευρώ για διάφορα ταξίδια και επισκέψεις του σε λουτρά. Η “συγγνώμη” του όμως, αντί για μια σοβαρή και σεμνή παρουσίαση, όπως συνηθίζεται στην Ιαπωνία, μετατράπηκε σε τρίωρο “σόου” στο οποίο ο Νονομούρα, χτυπώντας γροθιές στο τραπέζι, έκλαιγε μπροστά στους έπληκτους δημοσιογράφους που δεν ήξεραν αν έπρεπε να τον λυπηθούν ή να βάλουν τα γέλια.
Η έρευνα που συνεχίζεται έδειξε ότι το ποσό που χρησιμοποίησε ο 47χρονος για τη διασκέδασή του ενδέχεται να είναι πολύ μεγαλύτερο.
Διαβάστε εδώ.
ΒΙΝΤΕΟ-Ιάπωνας πολιτικός κλαίει με αναφιλητά
Πηγή: ΑΜΠΕ